Af Bo Poulsen - 29/09-17 07:47

Tv-stjernens mareridt: Hemmelige sex-optagelser og intime billeder er dukket opTv-stjernens mareridt: Hemmelige sex-optagelser og intime billeder er dukket op

Mischa Bartons ekskæreste har lækket billeder af parrets intime stunder.

storybild

Mischa Barton har hevet en ekskæreste i retten. (Billede: YANN COATSALIOU)

»Det er en smertefuld situation, og min største frygt blev til virkelighed, da en, jeg troede, jeg elskede og kunne stole på, havde filmet mine mest intime og private øjeblikke uden mit samtykke og med skjulte kameraer.«

Sådan lød det fra tv-skuespilleren Mischa Barton, kendt fra den amerikanske ungdomsserie 'Orange County', hvor hun spillede Marissa Cooper, i marts, da hun stod frem på et pressemøde og fortalte, at hun var blevet udnyttet. At en person havde forsøgt at sælge sexoptagelser af hende til internetbaserede pornoselskaber.

Derfor har Mischa Barton stævnet ekskæresten i et civilt søgsmål. Hun skulle indtage vidneskranken torsdag, men ekskæresten skulle opereres, hvorfor sagen blev udskudt. Det skriver amerikanske People.

Hun tog sig dog tid til at tale med pressen efterfølgende.

»Jeg mener, det er vigtigt, at vi kommer til se retfærdigheden ske fyldest i denne sag,« sagde hun blandt andet.

Men Barton har allerede fået en stor sejr, da retten i juni krævede, at Adam Spaw leverede billeder og film tilbage til Barton. Den 31-årige britiskfødte skuespiller har hyret advokaten Lisa Bloom i sagen. Hun siger følgende omkring den:

»Jeg tror, at hun ønskede, alle skulle vide, at det her er helt forkert. Det her handler om kvinders rettigheder, og at man kan bekæmpe sager som denne. Det nytter ikke noget at have disse love, hvis vi ikke vil forsvare os selv. Om man er kendt eller en normal person, så er det ikke en rar situation,« siger hun.

Næste retsmøde er 8. november.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vidste du det? 'Nybygger' er i...
bt.dk
Se den overraskende gestus her:...
bt.dk
DMI: Vejret bliver endnu værre - her...
bt.dk
Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx