Af - 22/04-14 16:45

Paradise-fyrene svømmer i sex-tilbudParadise-fyrene svømmer i sex-tilbud

Villige kvinder tilbyder sig i stor stil til de unge Paradise-fyre. Det er ved at være irriterende, lyder det fra Christian.

storybild

Christian og Kasper mærker tydeligt interessen fra pigerne, efter de har været på skærmen. (Billede: TV3/Mx-collage)

- Så sent som i morges sad jeg med min roomie. Vi grinte af, at jeg fik et godmorgen-billede tilsendt af en dame på 40 år med FF-silikonepatter. Sådan noget sker hele tiden.

Sådan lyder det fra 26-årige Christian Nürnberg, der deltager i årets Paradise Hotel. Og han er ikke alene.

De unge mænd kontaktes flere gange om ugen af villige kvinder i alderen 17-40 år, der håber på en tur i kanen med de veltrænede realitydeltagere.

- Halvdelen af de piger, der gør det, sender billeder ud til alle drengene fra programmet. Man er ikke deres one and only, de håber bare, at der er én, der svarer, siger Kasper Birch, der dog har kunnet mærke, at interessen er dalet, efter han røg ud af programmet.

Piger fra Paradise Hotel modtager voldsomme sjofelheder på Facebook
Piger fra Paradise Hotel modtager voldsomme sjofelheder på Facebook

- Jeg får et par af de beskeder om ugen på Facebook, så jeg kan godt mærke, at interessen er dykket lidt. Det gik helt amok, da jeg var på skærmen. Dengang kunne jeg slet ikke følge med, og jeg har stadig 400 beskeder, der er ikke er åbnet fra den tid.

Amalie bruger 24.000 kr på to dage: Man skal jo leve
Amalie bruger 24.000 kr på to dage: Man skal jo leve

Mærkelig piedestal
Christian Nürnberg er stadig en markant deltager på hotellet, og han fortæller, at det ikke kun er på de sociale medier, at pigerne tilbyder sig.

- Det er næsten hver dag, at jeg får sådan nogle henvendelser. Jeg sad til en påskefrokost, hvor min mobil var i opladeren. Da jeg så på den igen, havde jeg fået to nøgenbilleder fra en pige, jeg ikke kendte, siger han og fortsætter:

- Det er ved at være irriterende. Man bliver sat op på en mærkelig piedestal, hvor pigerne skriger, fordi man har været med i et tv-program. Jeg vil hellere være anerkendt end kendt, så jeg griner bare lidt af det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Tre sikre og en masse spørgsmålstegn:...
bt.dk
Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx