Af Julie Laurs Bundgaard - 18/12-17 18:53

Dansk skuespiller taler ud om skilsmisse: 'Jeg har aldrig tidligere haft det så skidt' Dansk skuespiller taler ud om skilsmisse: 'Jeg har aldrig tidligere haft det så skidt'

'Krøniken'-stjernen Anne Louise Hassing taler ud om bruddet med sin partner gennem 17 år.

storybild

Anne Louise Hassing bekræftede tilbage i maj, at hun skulle skilles. (Billede: Jens Nørgaard Larsen)

Tidligere på året blev Krøniken-stjernen Anne Louise Hassing skilt fra sin partner gennem 17 år. Nu åbner hun i et stort interview i ugebladet Søndag op om den hårde tid efter bruddet.

Da Anne Louise Hassing fyldte 50 år tilbage i september, havde hun på ingen måde lyst til at fejre det. Hun var netop blevet skilt fra musikeren Peter Hellemann, som hun havde dannet par med i 17 år, og hele hendes liv var blevet vendt på hovedet.

»Jeg har aldrig tidligere haft det så skidt. Jeg kunne ikke mærke mig selv og følte virkelig, at jeg alting ramlede omkring mig. Det var så ufattelig hårdt, også selv om det var er nødvendigt valg,« siger Anne Louise Hassing til mediet.

Alligevel besluttede hun sig for at holde en fest for sine venner i anledning af sin fødselsdag. En fest, som hun selv beskriver som en ny begyndelse - et vendepunkt, som gjorde, at hun har genfundet lysten til at tage hul på et nyt kapital i sit liv.

I interviewet forklarer Anne Louise Hassing, at hun og Peter Hellemann efter 17 år med et trygt og dejligt familieliv og ægteskab så sig nødsaget til at transformere deres forhold, og at de derfor besluttede sig for at gå fra hinanden.

Premiere på Jagten d. 9. januar 2013 i Imperial biografen i København. Prins Joachim og Prinsesse Marie var bland de prominente gæster. Her er det Anne Louise Hassing og manden - musikeren Peter Hellemann. (Billede: Martin Sylvest STRAKS)

Den folkekære skuespillerinde har tidligere fortalt, at parrets forhold ikke ligefrem har været problemfrit.

»Vi har virkelig taget nogle ture! Vi trigger hinanden på nogle punkter, så vi begge ser rødt, men det er heldigvis sjældnere og sjældnere, det sker. Vi kender efterhånden hinanden så godt, vi forstår hinanden, når vi forsvinder ind i vores arbejde, men ved også nu, at vi kommer ud på den anden side. Og kærligheden har altid været der. Så jeg føler virkelig, vi høster frugten af mange års hårdt slid og udvikling nu. Og jeg håber så inderligt, at vi bliver gamle sammen,« sagde Anne Louise Hassing i et interview med Femina tilbage i 2013.

Men sådan skulle det desværre ikke blive. Sidenhen er parret, der har sønnen Gustav sammen, blevet skilt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slut med plastik: Det her er...
bt.dk
Viktor Fischer: "De havde ikke taget...
bt.dk
Forskere gør vildt fund ved lille ø:...
bt.dk
Wozniacki truer med boykot: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx