Af - 03/10-16 19:06

L.O.C giver smuk barselsgave til Christiane: 'Så blev der ellers tudet'L.O.C giver smuk barselsgave til Christiane: 'Så blev der ellers tudet'

Fantastisk gave!

Bildstrecke im Grossformat »

Det er gået de færrestes næser forbi, at Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C endelig er blevet forældre, men det var nær gået sidstnævntes næse forbi, at man som nybagt far skal huske at købe en barselsgave efter fødslen.

Og selvom Christiane Schaumburg-Müller havde mindet ham om det i ni måneder, var han alligevel ved at glemme det - troede hun.

Christiane afslører: På dette punkt har rollen som mor overrasket mig
Christiane afslører: På dette punkt har rollen som mor overrasket mig

- Liam anede ikke, at man skulle give en barselsgave til en, når man havde født - så det sørgede jeg for at hinte i 9 måneder (fantastisk tradition By The Way), skriver tv-værten og fortsætter:

- Jeg troede faktisk, han havde glemt det, da jeg ikke fik nogen på selv dagen - men så en morgen lå denne her ved morgenbordet!!! Og så blev der ellers tudet fra min side!

Husker du Linnea der vandt 'Popstars'? Her er hendes helt nye liv
Husker du Linnea der vandt 'Popstars'? Her er hendes helt nye liv

Gaven bestod af en ring med to diamanter og en safir, der symboliserer de to forældre og deres barn.

- Det er en ring med to diamanter en til mor og far og så en safir til lillemanden - stenen siges at Styrke tro, visdom og retfærdighed. Giver koncentration, så man bedre kan finde sin livsopgave, og den befordrer renhed i tanke såvel som i handling, skriver hun på Instagram, hvor hun afslører, at hun stadig har så meget væske i kroppen, at hun ikke kan bære den endnu.

Sådan forbereder L.O.C sig på livet som far
Sådan forbereder L.O.C sig på livet som far

- PS: Har den ikke på endnu, fordi mine fingre stadig ikke er deres normale str! Men sveder MAX om natten, så mon ikke snart det vand er helt ude, skriver hun.

Du kan se et billede af ringen HER.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx