Af Sebastian Kirk - 19/11-17 20:53; Opdateret: 19/11-17 21:08

Peter erklærer sin kærlighed til Amalie på Instagram: 'Savner dig så utroligt meget'Peter erklærer sin kærlighed til Amalie på Instagram: 'Savner dig så utroligt meget'

Peter Birch smed søndag lidt af en bombe på Instagram, hvor han rækker ud efter sin ekskæreste.

storybild

Peter Birch og Amalie Szigethy i 2012. (Billede: Jeppe Bjørn Vejlø)

Forholdet mellem 'Ulven' Peter Birch og Amalie Szigethy har kørt som en rutsjebane, siden de to turtelduer blev kærester under optagelserne til sæson 6 af 'Paradise Hotel' i 2009.

De to har fundet sammen og er gået fra hinanden flere gange i de efterfølgende år, som blandt andet har budt på utroskab, vold og flere aborter, og i mellemtiden har de begge søgt kærligheden andetsteds.

Men hvis man spørger Peter Birch, er tiden atter moden til, at de to skal danne par igen. I hvert fald er han søndag gået ud med en offentlig kærlighedserklæring til sin ekskæreste på Instagram.

'Savner dig så utrolig meget. Kom hjem jeg er parat nu,' skriver han til et foto, hvor han og Amalie kysser. Han har sågar også tagget Amalies private Instagram-konto.

Over for Ekstra Bladet indrømmer Peter Birch, at han aldrig rigtig er kommet sig over Amalie - hvilket senest gav sig til udtryk, da han i september i år indledte et forhold med en anden kvinde, Natalie. Det gik i vasken efter kort tid, blandt andet fordi han blev ved med at tale om sin ekskæreste.

»Jeg tror desværre ikke, Malle vil det samme, som jeg vil. Men jeg har savnet hende i rigtig lang tid, og nu er det bare gået op for mig, at hun er en rigtig god pige. Jeg er bare vild med hende,« siger 'Ulven'.

På Peter Birchs private Instagram-story kan man imidlertid se, at han og Amalie fredag aften er sammen, så alt håb er måske ikke ude for den 34-årige tidligere realitystjerne.

Amalie er for tiden aktuel i TV3-programmet 'Forsidefruerne', og så har hun også lige et fuldtidsjob som nybagt mor ved siden af. Mens hun og Peter har været fra hinanden, har hun nemlig fået en datter med ekskæresten Mikkel Skelskov.

Peter Birch slår over for Ekstra Bladet fast, at han er klar til at tage 'hele pakken' med - altså både mor og datter - hvis Amalie vil tage ham tilbage.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
LIGE NU: Person stukket ned ved...
bt.dk
Otte mænd fængslet efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx