Af - 03/11-15 22:06

Ruben Søltoft: - Sådan endte jeg som sangerRuben Søltoft: - Sådan endte jeg som sanger

Den populære komiker er sammen med to venner gået sammen om et comedy musikprojekt og hitter allerede nu voldsomt på de sociale medier. Ruben Søltoft fortæller her, hvordan han endte som sanger.

- Forfest! Sparker døren ind. Ingen dør her – så jeg går bare ind.

Komikerne Ruben Søltoft, Theis Kildetoft og Jakob Thrane uploadede søndag aften under navnet 'Umage Image' en musikvideo til nummeret 'Forfest', og som et dansk svar på den musikalske amerikanske comedy-trio The Lonely Island, hitter de nu med over 500.000 afspilninger på de sociale medier.

- Det er pissefedt og slet ikke noget, vi havde regnet med, lyder det fra Ruben Søltoft, som for tiden drøner landet rundt med sit første onemanshow 'Mit hoved'.

Interview med 'Sjit Happens': (Næsten) ALT hvad du bør vide om sæson 3
Interview med 'Sjit Happens': (Næsten) ALT hvad du bør vide om sæson 3

- Det er så sjovt at læse folks kommentarer. Der er mange, der er vrede og f.eks. én, der har skrevet: 'Det hele er noget lort! Sangen er lort! Videoen er lort! Deres hår er lort!' Og flere der har skrevet, at de synes, at jeg bare burde holde mig til comedy. Men eh... sangen ER comedy, haha. Men de fleste kan heldigvis rigtigt godt li' universet!

Han kalder Umage Image for et hyggeprojekt, som de dog efterhånden har brugt så meget fritid på, at det alligevel ikke rigtig kan kaldes et 'hyggeprojekt' mere.

- Det hele er meget lowbudget. Videoen er optaget hjemme hos Thranes far på Fyn, studiet var en sofa på højkant med en madras henover. Og hele det dygtige hold omkring musikvideoen har arbejdet frivilligt, fordi de så potentialet og havde lyst!.

Komiker krævede at kysse Medina
Komiker krævede at kysse Medina

Jakob Thrane og Theis Kildetoft startede allerede for et par år siden som duoen 'Den røde stue'. Ruben Søltoft var fan af et nummer, de havde lavet, der hedder 'Chokoboller' og skrev så til dem, om de ikke skulle lave mere musik og måske ville overveje et tredje medlem.

- Så mødtes vi på en lille date, for at se om vi havde god kemi. Og det havde vi heldigvis. Og kom hurtigt i gang med at skrive en masse ideer og hinandens telefonnumre ned.

Lige nu holder de fuld fokus på førstesinglen 'Forfest' men har masser af ideer til mere musik.

- Vi skal lige sunde os, så går vi i gang med det næste projekt.

Dansk brand cementerer sin storhed under Oscars
Dansk brand cementerer sin storhed under Oscars

Ruben Søltoft om:

Sangen 'Forfest':
- Sangen handler om mysteriet omkring, hvorfor man altid ender i byen i stedet for at blive hjemme til forfesten, hvor man jo har det sjovest.

Om at rappe:
På Umage Image' førstesingle 'Forfest' er rollefordelingen, at Theis Kildetoft og Jakob Thrane skiftes til at rappe i versene, og så synger Ruben Søltoft i omkvædet.
- Jeg vil rigtig gerne rappe, men det hænger sådan sammen, at vi vurderede, at jeg var bedst til at synge, og at de rapper bedre end jeg, og så blev det sådan, men nu må vi se, hvordan det bliver frem over.

Navnet Umage Image:
- Vi valgte dette navn, fordi vi lige havde lyst. Det stod imellem det og Rouladebussen. Så det var pisse svært at vælge!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK-manager jubler: Nu får han...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx