Af Laura Rode Nygaard - 09/11-17 10:59

Mascha Vang sælger sit livsværk til konkurrenten: 'Det gik ud over min datter'Mascha Vang sælger sit livsværk til konkurrenten: 'Det gik ud over min datter'

Bloggeren vil dog stadig være flittig ved tasterne.

storybild

Blogger, iværksætter og tv-personlighed Mascha Vang. (Billede: Mathias Løvgreen Bojesen)

For to år siden skabte Mascha Vang blognetværket Blogly, som efterhånden har vokset sig til en succesfuld millionforretning. Men nu er det slut. Livsværket er blevet solgt til konkurrenten, fortæller Mascha Vang, der samtidig afslører, at det store skridt er taget for datterens skyld.

Det skriver hun på sin blog.

Den succesfulde blogger, forretningskvinde og tv-kendis har blogget på eget domæne i seks år, og var indtil for to år siden en del af bloggernetværket Bloggers Delight, som tog sig af de kommercielle samarbejder, som er det, der giver bloggerne smør på brødet.

Men i 2015 brød hun ud af fællesskabet og skabte sit eget bloggernetværk Blogly, som hurtigt fik kendte bloggere som Julie Zangenberg og Claudia Rex i stald og udviklede sig til en millionforretning.

Men det skete ikke fra den ene dag til den anden. Det krævede hårdt arbejde, som til tider er gået ud over Mascha Vangs 5-årige datter Hollie Nolia, skriver iværksætteren på sin blog.

'Blogly blev 2 år d. 1. oktober og med opstart er det over halvdelen af Hollie Nolias 5 årige liv, jeg har dedikeret megen af min tid til Blogly. Det har været spændende og sjovt, men også hårdt og tidskrævende. Det sidste halve år er der sket ting, der virkelig har sat livet i perspektiv for mig. Jeg er blevet mere opmærksom på hvordan jeg prioriterer min tid og hvad der gør mig lykkelig helt inde i marven. Det gør min datter naturligvis og når alt kommer til alt, så er der ingen penge der nogensinde ville kunne betale den tid tilbage sammen med hende, og som jeg lige nu bruger på at hænge i telefonen hver eftermiddag og aften, for at drive en virksomhed ved siden af alt det andet jeg også laver. Sidekørende med madpakker, gymnastik og afhentning i børnehaven hver eftermiddag ikke at forglemme,' skriver Mascha Vang.

Derfor har forretningskvinden nu solgt sit blognetværk - og køberen er hendes gamle arbejdsgiver og nuværende konkurrent Bloggers Delight, afslører hun.

Mascha Vangs succesfulde blog vil fortsat - ligesom de nuværende blogger-kollegaers - ligge i Blogly-netværket, og det er samtidig tv-kendissen, der vil være vært for Blogly-arrangementer fremover, skriver hun, men selve firmaet vil ejes og drives af Bloggers Delight.

I stedet vil Mascha Vang bruge sin nye frigivne tid til at udvikle skønhedsprodukter og lave frivilligt arbejde, hvor hun 'forhåbentligt kan gøre en forskel', skriver hun.

Og så vil hun selvfølgelig spendere mere tid med datteren Hollie Nolia, som hun har med ekskæresten racerkøreren Nicolas Kiesa.

'Jeg vil bruge tiden på at lave aftensmad med Hollie Nolia, ligge telefonen fra mig når børnehaven lukker og rejse ud på spændende eventyr inden hun starter i skole til næste år. Jeg vil bruge mere tid på min egen blog, som jeg har forsømt og finder stor glæde i at opdatere, mere end jeg har gjort den seneste tid,' skriver Mascha Vang.

I en pressemeddelelse fastslår Bloggers Delight, at handlen er den hidtil største i Danmark inden for blogger- og influencer-området, men direktør Henrik Akselbo røber ikke, hvad Blogly har kostet ham.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kamp på liv og død: 150 hvaler...
bt.dk
Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Drama i supermarked: Gidseltager og...
bt.dk
Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx