Af LOUISE VILSBØL, REALITYPORTALEN.DK - 02/06-17 08:36

Se billederne: Natascha Linea har klippet alt håret afSe billederne: Natascha Linea har klippet alt håret af

Natascha Linea kunne ikke holde sine pink dreadlocks ud, så hun endte med at gribe en saks og gøre det af med dem.

storybild

Natascha Linea. (Billede: Sonny Munk Carlsen)

Det er langt fra første gang, Natascha Linea Kaup fra ‘De unge mødre’ skifter frisure. Faktisk er det kun halvanden måned siden, hun fik lavet lange pink dreadlocks i sit hår. Men hun har allerede fået nok af den frisure, og denne gang er alt håret røget.

»Lige siden jeg fik dem (de pink dreadlocks, red.) i, har jeg kæmpet med en meget øm hovedbund, og i starten begyndte jeg at blive meget rød i kanten af min hårgrænse og få små begyndende sår, men jeg slog det hen. Begyndte så at få sår i hovedbunden og spurgte til råds, der hvor jeg har fået dem lavet, hun sagde, det var helt normalt. Men det blev bare værre og værre, og min hovedbund blev mere og mere øm. Til sidst kunne jeg knap nok dreje hovedet, så håret svingede, uden det gjorde vildt ondt i mit hoved, og så fik jeg nok,« skriver Natascha Linea på sin blog.

LÆS OGSÅ: Trods afgørelse om faderskab: Mathias er ikke far

Hun greb derfor en saks og klippede sine dreadlocks og dermed alt håret af. Så nu er Natascha helt plysset og med sin egen hårfarve, som er mørk blond.

»Selvom det ser mega dumt ud, har min hovedbund aldrig været mere taknemmelig,« fastslår den unge mor på bloggen og uddyber overfor Realityportalen:

»Men lige så snart det bliver lidt længere, går jeg til en frisør, og får det klippet lige langt over det hele. Min plan lige nu er at lade det være og lade det gro. Jeg vil gerne prøve at få langt sundt ikke farvet hår, men lad os nu se. Det kan være, jeg fået en ny idé om få uger.«

Alt tyder da også på, at den unge mors tålmodighed ikke vil holde til at lade sit naturlige hår gro langt uden at farve det. På de første fem måneder af året har hun allerede haft fire forskellige frisurer med hver sin hårfarve. Se Natascha Lineas nye frisure og nogle af hendes tidligere looks i galleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: ‘De unge mødre’ er jo røvkedeligt

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er kommet ind på drømmeuddannelsen

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg bryder mig ikke om Maria Sebens

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindeligt bragt hos realityportalen.dk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx