Af - 12/10-15 17:14; Opdateret: 12/10-15 18:02

TV: Tre tip til Instagram fra Benjamin LasnierTV: Tre tip til Instagram fra Benjamin Lasnier

Den 16-årige sanger Benjamin Lasnier har næsten én million følgere på instagram og er nu aktuel i en ny dokumentarserie på DR. Få hans bedste tips til instagram her.

Han har lige udgivet debutsinglen "Love You Out Loud" fra sit kommende album og en bog på næsten 200 sider, hvor han fortæller om sit liv som sanger, teenageidol og bare det at være 16-årige "Benjamin".

I aften sender DR Ultra første afsnit af dokumentarserien om Benjamin, som du kan se på din tv-skærm hele efterårsferien.

Det hele startede, da Benjamin som 13-årig postede sit første billede på instagram. I dag, tre år senere, har han næsten én million følgere over hele verden og en drøm om at blive en stor sanger.

Metroxpress bad Benjamin Lasnier komme med sine bedste instagram-råd til dig, der gerne vil have instagram-hjerter fra andre end dine venner.

Første råd fra Benjamin er, at du ikke skal fortælle for meget på én gang.

- Fortæl aldrig for meget om, hvor du er henne på ét billede. Der skal være en rød tråd og noget at komme efter i hvert billede, så du holder dig interessant i meget længere tid, fortæller han.

Disse fem stjerner har flest Instagram-følgere i verden: Mon Kim er på listen?
Disse fem stjerner har flest Instagram-følgere i verden: Mon Kim er på listen?

Derudover skal du lære dine følgere at kende.

- Er det et kæmpecrowd, eller er det mere specifikt? Jeg vidste, at mine følgere var teenagere og stort set kun piger, så jeg skulle finde ud af, hvad det var, de gerne vil have.

TV: To danske teenagepiger tjener formue på at flette fletninger
TV: To danske teenagepiger tjener formue på at flette fletninger

Benjamin har selv fundet inspiration ved at studere andre store instagramprofiler og har blandt andet fundet ud af, at det hele ikke behøver virke så professionelt.

- Én af de ting, de brugte meget var at veksle mellem professionelle billeder og håndholdte, mere personlige billeder. Det giver en dynamik i dit feed på instagram, og det passede godt på mit crowd. Unge kan godt lide, at det ikke er perfekt. Så med vilje ryster jeg med kameraet nogle gange og bruger en dårlig mobil for at det skal virke mere personligt, siger han.

Første program af dokumentarserien "Benjamin" sendes mandag aften kl. 18.00 på DR Ultra.

Hun tjener mere på en selfie end på at gå på arbejde i fire dage
Hun tjener mere på en selfie end på at gå på arbejde i fire dage

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fyret fordi hun forsøgte at...
bt.dk
Tv-kokken Jamie Oliver i knæ: Derfor...
bt.dk
Dansk koncert endte dramatisk: Gæst...
bt.dk
Kæmpe nedtur for Jamie Oliver:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx