Af BERIT HARTUNG - 06/06-17 10:57

Arrangør raser over forældre efter Bieber-koncertArrangør raser over forældre efter Bieber-koncert

Forældre til unge koncertgæster og koncertarrangøren langer ud efter hinanden efter mandagens store Justin Bieber-koncert i Aarhus.

Bildstrecke im Grossformat »

Forældre til unge koncertgæster og koncertarrangøren langer ud efter hinanden efter mandagens store Justin Bieber-koncert i Aarhus.

Var det curling-forældre, der ikke forstod en venlig henstilling og kun tænkte på deres eget afkom, eller var det koncertarrangøren, der ikke havde styr på afviklingen og på sikkerheden?

Det spørgsmål melder sig dagen efter den store koncert med det canadiske popikon Justin Bieber, som 2. pinsedag sang og dansede for 40.000 teenagerpiger og deres forældre på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus.

ANMELDELSE: Justin Bieber er endelig blevet voksen
ANMELDELSE: Justin Bieber er endelig blevet voksen

Mange af de primært helt unge piger var kommet mange timer før koncerten for at få de bedste pladser, og det er især måden, de lange køer blev afviklet på, som har rejst kritik.

På Live Event Aarhus' side på Facebook kritiserer mange publikummer arrangøren for ikke at have styr på afviklingen.

Flere af de unges forældre er utilfredse med, at de unge fik konfiskeret deres vand og mad allerede i køen, så de måtte stå op til fire timer uden hverken vådt eller tørt.

Flere fortæller om kaotiske forhold, da de mange mennesker stod meget tæt i lange køer.

BTs mand på stedet beskrev mandag aften, hvordan der inde på pladsen opstod ekstra lange køer foran vand- og madboderne, fordi det ikke var muligt at betale med MobilePay, men kun med kontanter.

Kæmpe kø-kaos før Bieber koncert i Aarhus
Kæmpe kø-kaos før Bieber koncert i Aarhus

Den ansvarlige for koncertens sikkerhed mener derimod, at det er de unge koncertgængeres forældre, den er galt med. Nicolai Hommelhoff siger til Ekstra Bladet, at han er rystet over forældrens opførsel før koncerten.

Han mener, at mange af dem - i modsætning til deres børn - ikke var tålmodige nok og slet ikke lyttede til sikkerhedsfolkenes anvisninger.

»Der er nogle forældre, der ikke forstår spillereglerne. Der er lavet et køsystem, hvor alle fik et nummer, og når forældrene har sværest ved at overholde det, så synes jeg, at det er tankevækkende. Det er der, hvor man som koncertarrangør spørger sig selv, om man gider gøre indsatsen, når forældrene ikke retter sig efter det,« siger Nicolai Hommelhoff til avisen.

Koncertarrangøren roser derimod de unge for at rette sig efter alle anvisninger og mener, at det var forældrene, der bragte sikkerheden omkring koncerten i fare.

»De potentielle situationer, der kunne være blevet farlige, er opstået, fordi forældrene ikke har fulgt anvisningerne,« siger han til Ekstra Bladet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx