Af - 02/04-14 07:35; Opdateret: 02/04-14 08:50

Casper C's jetset-cykelhold mener det alvorligt: Nu tager de på træningstur til MallorcaCasper C's jetset-cykelhold mener det alvorligt: Nu tager de på træningstur til Mallorca

Casper Christensens cykelhold 'Team Congo Pro Cyckling Team' virker mere og mere seriøst. Til juni tager de på træningslejr på Mallorca, og måneden efter holder de deres eget løb.

storybild

Team Congo Pro Cyckling Team i deres karakteristiske zebra-stribede dragter. I alt er de omkring 40 ryttere på holdet. Billedet her er uden kaptajn Christensen. (Billede: Sunday Club)

Da metroxpress sidste år som de første kunne skrive om Casper Christensens nystartede cykelhold, 'Team Congo Pro Cyckling Team', understregede komikeren, at holdet 'kun var for sjov', og at der ikke var planer om, at holdet skulle være første-udfordrer til Bjarne Riis og Team Saxo-Tinkoff.

Så frække er dragterne på Casper C's cykelhold
Så frække er dragterne på Casper C's cykelhold

Alligevel virker det til, at kaptajn Christensens drenge er trådt op på den store klinge, og holdet, som blandt andre tæller prominente ryttere som social- og integrationsminister Manu Sareen, Stig fra DAD, klubkongerne Simon Lennet og Simon Frank, ser ud til at mene det mere og mere alvorligt.

- Vi tager på en firedages træningscamp med Peleton cykelrejser, og turen går mod Mallorca og de to legendariske stigninger, øen har at byde på. Vi forventer ikke at kunne komme helt op af dem, men forventer til gengæld en hyggelig uge med masser af røverhistorier med alle skiderikkerne på Team Congo Pro Cyckling Team, siger Simon Lennet, der sammen med kaptajn Christensen er en af hovedbagmændene bag Team Congo Pro Cyckling Team.

Holder deres eget løb
Når det zebra-stribede cykelhold vender gedebukkestyrene mod Danmark igen, går der ikke lang tid før, de atter må i saddelen. I juli måned holder de for anden gang deres eget løb, Tour De Tisvilde, som i år tegner til at blive en del større end sidste år:

Casper Christensen sælger restaurant
Casper Christensen sælger restaurant

- I år bliver løbet for 500 deltagere, og man kan både melde sig til solo og som hold af fire. Der er store præmier, live-transmittering, en helikopter og flere fucked up tiltag, man aldrig før har set på en cykel-tour, understreger Simon Lennet.

Udover deltagelsen i deres eget løb, hvor målsætningen er en top 3-placering, har Team Congo Pro Cyckling Team planer om at stille op i endnu et løb over sommeren, ligesom de lurer på et velgørenheds-løb. Hvilke, vil de ikke løfte sløret for.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Fie og Caroline i vild bitchfight: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx