Af - 25/04-17 19:48; Opdateret: 25/04-17 20:31

Kendt dansk skuespiller fik et chok, da han så ny Pharrell-videoKendt dansk skuespiller fik et chok, da han så ny Pharrell-video

Da Martin Brygmann for et par uger siden kom hjem fra ’Spamalot’-musicalen og tog en surftur på Youtube fik han et chok.

storybild

Martin Brygmann går solo. (Billede: Scanpix/Sarah Christine Nørgaard)

Martin Brygmanns nye video er nærmest identisk med Pharrell Williams ditto

»Jeg kan normalt ikke sove, når jeg har optrådt, så jeg går tit på nettet, når jeg kommer hjem. Og så dukkede den nye video med Cassius featuring Pharrell Williams og Cat Power op,« fortæller han til MX.

Foto fra Ppemieren på Monty Python-musicalen Spamalot. Medvirkende i musicalen er blandt andre Martin Brygmann, Stig Rossen og Kenneth M. Christensen.(Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017)

Videoen til nummeret ’Go up’ havde præcis samme idé og samme design som den video Martin Brygmann allerede havde færdiggjort sammen med designkollektivet Yellow1 og Paul Wilson til singlen ’Driving’ der udkommer på fredag.

»Jeg troede simpelthen det var løgn, for hvad er oddsene for at sådan noget sker?«

»Jeg begyndte at overveje alle mulige vilde konspirationsteorier om, at Pharrell havde spyware i vores computere og den slags, for jeg vidste jo, at vi havde filmet og redigeret vores egen video allerede i december og januar,« siger Martin Brygmann.

Husker du de ’gamle’ ’Far til fire’-børn? Sådan ser de ud i dag
Husker du de ’gamle’ ’Far til fire’-børn? Sådan ser de ud i dag

»Hele grundideen er den samme i begge videoer, og der så mange sammenfald i billederne. Det er helt skørt, og jeg forstår ikke, at to hold kan sidde i hver sin del af verden og få den samme tanke.«

Pharrells video er lagt på Youtube d. 3. april, Martin Brygmanns var færdig flere måneder før. Og har bare ligget klar indtil udgivelsen på fredag d. 28. april, hvor Martin Brygmanns første reelle solo-single ’Driving’ udkommer.

»Man kan jo godt ærgre sig lidt over, at vi ikke har sendt den ud før, for der skal nok være en troll eller to, der kommer rendende og driller os med, at vi har stjålet deres idé. Men som min søn Ludvig siger, så er alting lavet før, og de samme idéer opstår nogle gange på samme tid rundt omkring i verden,« siger Martin Brygmann.

Det store interview med Martin Brygmann kan læses i den trykte udgave af BT onsdag

LÆS OGSÅ: Er han uhyggelig? Her er den største julekalender-skurk nogensinde

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Guld-darlings ’hidsige’ kæreste i...
bt.dk
To teenagepiger havde billet til...
bt.dk
Vild overraskelse i kæmpe pokalchok:...
bt.dk
Nye forbindelser under lup: Særlig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx