Af - 12/07-13 15:52; Opdateret: 05/09-13 15:18

Helena: Jeg gider ikke Facebook og TwitterHelena: Jeg gider ikke Facebook og Twitter

Verdens smukkeste dansker har hverken tid eller lyst til at lade sig opsluge af cyberspace. 'Jeg har ingen trang til dele mine daglige gøremål', siger hun i et nyt interview.

storybild

44-årige Helena Christensen arbejder stadig som model, men hun har efterhånden også gang i en fin karriere som fotograf. (Billede: Polfoto/AP)

Hun bor i New York, men har venner og familie spredt over det meste af kloden. Men det betyder ikke, at Helena Christensen sidder klistret til computeren derhjemme for at pleje langdistance-forholdene.

I et nye interview med magasinet FutureClaw fortæller den danske model og fotograf, at hun hverken er på Facebook, Twitter, Tumblr eller Instagram – og absolut heller ikke har nogen planer om at komme det.

LÆS OGSÅ: Helena smider alt tøjet i ny fotoserie

- Jeg hverken kan eller vil nogensinde bruge nogen af den slags sites, Jeg forstår godt, at de kan være praktiske for nogle mennesker, og jeg kan endda se, hvorfor folk bliver mere eller mindre afhængige af dem, men de tiltaler slet ikke mig, fortæller den 44-årige skønhed, der bor sammen med sin søn Mingus i den amerikanske millionby.

Og hun foretrækker den personlige kontakt med ham – og med andre mennesker, der betyder noget for hende.

LÆS OGSÅ: Helena forsvarer 'fede' Kardashian i vredt brev

- Jeg føler, at jeg allerede kender de mennesker, jeg har lyst til at kende, og som jeg holder af. Den virtuelle virkelighed virker, som om den er en tidsrøver, siger Helena Christensen, der heller ikke kan se fidusen i at opdatere omverdenen, hver gang hun løfter en lillefinger.

- Jeg har ingen trang til dele mine daglige gøremål, siger den dansk-peruvianske skønhed, som også fortæller, at hun trods mange års erfaring har det svært med at give interview, hvor hun skal fortælle om sit liv.

- Jeg har altid en følelse af, at 'åh gud, jeg er ved at kede nogen til døde lige nu', siger hun til FutureClaw.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Go' Morgen Danmark-vært har solgt...
bt.dk
Motorcyklist og bilist i voldsom...
bt.dk
30-årig søn nægtede at flytte...
bt.dk
Medinas frække natklub-show: Frit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx