Af - 15/10-16 18:52

Irina Olsen: Nu vil jeg tjene penge på at filme mig selvIrina Olsen: Nu vil jeg tjene penge på at filme mig selv

I snart seks år har den tidligere reality-deltager Irina Olsen tjent penge på at blogge. Men nu tager hun andre forretningsmetoder i brug.

Bildstrecke im Grossformat »

Blogger og realitypersonlighed Irina Babenko. Klik dig gennem billederne og bliv klogere på hende.

Hun har deltaget i flere forskellige reality-programmer, hun er mor, hun er blogger, og nu kan Irina Olsen tilføje endnu en titel til sit CV:

Nemlig titlen som 'YouTuber'. Det skriver bloggeren i sit seneste blogindlæg.

Like MX Kendte på Facebook og bliv opdateret med artikler om de kendte.

- Som I ved, så har jeg haft bloggen i cirka seks år snart, og det er jo gået forrygende, og jeg har lært en hel masse. Jeg har også opdaget, hvor fascineret jeg er af de sociale medier og udviklingen, og allerede for et par år siden vidste jeg, at jeg på et tidspunkt vil rykke over på YouTube, skriver Irina Olsen i det nye blogindlæg.

'Beskidte luder': Irina bliver svinet til hver dag - nu har hun fået nok
'Beskidte luder': Irina bliver svinet til hver dag - nu har hun fået nok

Tanken er, at Irina hver uge vil ligge nye videoer på sin kanal, og hun håber, at hendes updates vil blive mere personlige, end hvis hun "bare" havde udgivet dem på bloggen:

- Det betyder ikke, at det er slut med bloggen, for sommetider ved jeg, at jeg får lyst til at skrive i stedet eller komme med updates, men jeg er nu glad for at tale foran kameraet (obvi) og gøre det mere personligt på den måde, skriver Irina Olsen.

Irina uden BH: Her er mit trick
Irina uden BH: Her er mit trick

Hun har nu været ude og investere i nyt videoudstyr, så der kan komme gang i YouTube-kanalen. En kanal, der vil favne mange "genrer".


(...) ligesom på bloggen vil der være beauty, fashion, mommy (måske videoer med Allessia), vlogs og personal stuff og et par overraskelser. Jeg kan ikke love madlavningsvideor, men man skal aldrig sige aldrig, haha.
Det skriver hun.

Irina skriver også i blogindlægget, at hun ved, at den yngre generation er vilde med at se YouTube, så kanalen er også en måde hvorpå hun kan ramme en yngre målgruppe.

Irina i åben badekåbe - SÅDAN slapper man af
Irina i åben badekåbe - SÅDAN slapper man af

Irina Olsen. Hun er blandt andet kendt for sin blog, Irina The Diva

LÆS OGSÅ: Irina Olsen afslører: Dette tv-program gav mig angst

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx