Af - 25/03-14 08:00; Opdateret: 25/03-14 09:15

Mildt sagt så har Gustav ikke altid været så kræsenMildt sagt så har Gustav ikke altid været så kræsen

Realitystjernen Gustav Salinas’ nye bog ‘Gustav - Mit sande jeg’ rammer boghandlerne i dag. Vi tog en snak med Gustav om hans løsslupne fortid.

storybild

Gustav Salinas fik knust sit hjerte og svarede igen med masser af sex. (Billede: Polfoto/arkiv)

Gustav Salinas har ikke altid været så kræsen, som man ser det i ‘For lækker til love’.

Det afslører han i sin nye bog ‘Gustav - Mit sande jeg’, hvor han beskriver, hvordan han som 15-årig mødte sit livs første kærlighed, der knuste hans hjerte. Det førte til, at Gustav mistede selvrespekten og jagtede anerkendelse.

- Jeg begyndte at tage mere i byen, og jeg teede mig som en tosse. Jeg dyrkede ubeskyttet sex med hvem som helst. Jeg knaldede på Cosy og på Masken og på diverse offentlige steder. Det hele kunne være lige meget, fortæller Gustav til metroxpress.

- Jeg ville ønske, jeg havde et præcist tal, men det er i hvert fald over 100 mennesker, jeg havde sex med på et år. Jeg får selv tallet til 144, men jeg er ikke sikker, fortæller han.

Gustav: Irina skal frygte min bog
Gustav: Irina skal frygte min bog

'Luk døren efter dig'
Gustav var i byen torsdag, fredag, lørdag og nogle gange onsdag. Mændene hev han til sig, som var de slik i biografen, og prisen var dyr.

- Jeg stoppede, fordi jeg følte mig slidt. Når man knalder med en, og han siger ‘luk døren efter dig’, så ved man godt, at man er en slags luder. Jeg tror, at folk så mig som billig. Jeg fortryder det ikke, eller jo noget fortryder jeg vel nok, men i forhold til, hvordan jeg er som menneske i dag, så må jeg jo have lært noget af mine fejltagelser.

Det lyder som et mirakel, at du ikke har fået HIV?

Ja, men altså, jeg tror mere det er skræmmende, hvor mange jeg har været sammen med. Jeg har venner, der har fået HIV, fordi de har været en tur i Spanien, ik? Jeg synes, det er mere skræmmende at tænke på, hvor mange jeg har været sammen med på så kort tid. Det var næsten tre om ugen, jeg knaldede med.

Gustav fik bank af sin stedfar: Han var psykopat
Gustav fik bank af sin stedfar: Han var psykopat

Her er 'Knaldperlens' højdepunkter fra Reality Awards
Her er 'Knaldperlens' højdepunkter fra Reality Awards

Vil hjælpe andre
Gustav håber, at han kan hjælpe andre unge homoseksuelle ved at fortælle sin historie.

- Jeg har lært at elske mig selv og sætte grænser for, hvad jeg finder mig i. For jeg er mere værd end at stå og bolle med en person på et tilfældigt sted. Jeg er ikke bare en, som man knepper for bagefter at bede mig lukke døren på vej ud, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx