Af Benedikte Brix - 29/01-16 09:01

Fem ting, du kan lære af Justin Biebers stilFem ting, du kan lære af Justin Biebers stil

Han er andet end hængerøv og hårvoks - du kan faktisk få meget ud af at kigge på Justin Biebers looks.

Bildstrecke im Grossformat »

Outreret eller genial? Tjek galleriet ud og se, om du kan blive inspireret af Justin Biebers stil.

Du tænker nok ikke umiddelbart på Justin Bieber som et stilikon, men det burde du måske.

Mange kendte bliver stilikoner i kraft af deres berømthed - nogle mere end andre. Justin Bieber er kendt for mange ting før sin stil; musikken, koncerterne, skandalerne og kvinderne, men der er faktisk en ting eller fem at lære af sangerens tøjstil.

WTF: Justin Bieber fremviser ny farverig frisure
WTF: Justin Bieber fremviser ny farverig frisure

Udover sine mange, lange bluser er Justin Bieber god til at tage chancer med sine outfits. Han er modig og ifører sig gerne overdrevet afslappende eller prangende tøj. Alligevel fungerer det rigtig godt for stjernen, og der er mange elementer, du kan overføre til din egen stil.

En ting, der måske vil dele modevandene, er Justins Biebers evne til med enkelte undtagelser altid at have skjorten uden på bukserne. Det er et klassisk fashion-fy, men hvad sjov er der ved at holde sig til de ældgamle regler, når det her er nutiden?

TV: Modenyt fra Randers -  Se hvad der hitter
TV: Modenyt fra Randers - Se hvad der hitter

Justin Bieber leger også med statement-items som guldbroderede blazere, skønhedstrends som pastelfarvet hår og noget så risikabelt som flere slags mønstrede beklædningsgenstande samtidig.

Tjek fem af Justins fedeste outfitvalg ud i galleriet herover og se, om du kan blive inspireret af et eller flere af dem.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx