Af - 02/09-15 17:12

Sådan oplevede de kendte det danske rum-eventyr: - Jeg drak mig stivSådan oplevede de kendte det danske rum-eventyr: - Jeg drak mig stiv

Ni kendte danskere fortæller om deres tirsdag morgen, da Andreas Mogensen blev den første dansker i rummet.

Bildstrecke im Grossformat »
Jeg sov efter at have været ude i nat til klokken tre og drikke vin. Maltesers (de ville være sjove at spise uden tyngdekraft), min kat Napoleon, og min MacBook. Der er wifi i rummet ikke? Jeg lavede pølser og priste mig lykkelig over, at jeg ikke var vægtløs. Det må være mærkeligt at føle, at pølsen har forladt røven, uden at man hører et plump, og så pludselig kysser lorten dine balder. En yoyo (der er nogle tricks, der har drillet lidt, hvor det vil hjælpe med vægtløs tilstand), mit pas, og et hæve-sænke-bord. Jeg lavede kaffe og sendte ham en tanke, da jeg kiggede op på himlen. Det er så fantastisk for ham. Bland-selv-slik, champagne og sæbebobler. Jeg sov. Drømte sikkert noget om rumvæsner. M&M's (det kunne være sjovt at farvesortere dem, imens de svævede i luften. Ren OCS-porno), et lyssværd (vi kan ligeså godt gå all in på drømmen om at blive jedi), og noterne til mit nye one man show (komplet isolering vil helt sikkert få mig til at skrive godt). Jeg lå og sov og drømte om Anders Hemmingsens næste insta-post. Musik, en fodbold, og Anthon. Jeg havde lige kysset min datter farvel og stod i en elevator...Tror jeg. Jeg ville ikke tage i rummet. Jeg sov. Min ESP Eclipse (en guitar, red.), lattergas, og nogle hovedpinepiller. Jeg lå og sov i en lille taglejlighed i Paris. Jeg er hernede med min producer for at lave musik. Min ældste søn, som vækkede min kone for at se opstigningen, Inger Støjberg hvis politiske udmeldinger alligevel er så langt ude i rummet, at hun sikkert vil føle sig hjemme, når vi efterlader hende på en vildfaren komet, og en stor flaske rosé fra Paris, som først må åbnes ved første alien-kontakt – alternativt når vi har smidt Inger Støjberg af. Vi lå og sov, så vi kunne være friske til vores turnéstart i aften. Weed, sprut, og bitches.

Husker du, hvad du lavede, da Andreas Mogensen tidligt tirsdag morgen blev den første dansker i rummet?

Mogensens indsats for Danmark imponerer Lars Løkke
Mogensens indsats for Danmark imponerer Lars Løkke

Vi bad en række kendte danskere tænkte tilbage på det historiske øjeblik og samtidig afsløre, hvad de ville tage med, hvis de var fanget i det ydre rum.

Rumrejse udløser lønstigning: Så meget tjener Astro-Andreas
Rumrejse udløser lønstigning: Så meget tjener Astro-Andreas

Se hvad de svarede i galleriet øverst.

P.S. Anders Stegger fra 'Go' Morgen P3' havde det i hvert fald vildt.


LÆS OGSÅ: Andreas Mogensen giver første tegn fra rummet

LÆS OGSÅ: TV: Her sendes den første dansker i kredsløb om Jorden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx