Af - 27/10-16 15:36

Fie Laursen knust: Må måske aflyse abort IGENFie Laursen knust: Må måske aflyse abort IGEN

Den kendte blogger og realitystjerne fortæller, at hun måske er nødt til at aflyse sin abort for anden gang.

Bildstrecke im Grossformat »

Der sker en helt masse gode ting i Fie Laursens liv i disse dage: Tidligere på ugen kunne hun blandt andet afsløre, at hun netop har færdiggjort sin bog, der udkommer til april.

Fie Laursen om ny bog: - Jeg udgiver mit livs største hemmelighed
Fie Laursen om ny bog: - Jeg udgiver mit livs største hemmelighed

Når det kommer til den kendte blogger og realitystjernes privatliv er der dog fortsat et kapitel, der ikke er skrevet færdig.

For et par måneder siden blev Fie Laursen gravid ved et uheld, og hun kunne på sin blog annoncere, at hun havde besluttet sig for, at få en medicinsk abort 10. oktober.

Aborten blev aflyst, fortalte hun på dagen, da den ene skrækhistorie efter den anden var kommet den 20-årige blogger for øre. Fie Laursen kunne derfor fortælle, at hun havde bestilt tid til en ny abort - denne gang en kirurgisk. Men nu er der atter kommet sand i maskineriet.

Fie Laursen fortæller i et blogindlæg onsdag aften, at hun er knust: Hendes abort er nemlig på vippen til at blive aflyst for anden gang.

Fie Laursen bekræfter: Her er min nye kæreste
Fie Laursen bekræfter: Her er min nye kæreste

Fie Laursen afslører: Denne dag skal jeg have min abort
Fie Laursen afslører: Denne dag skal jeg have min abort

Aborten skulle have fundet sted i morgen, fredag, men den unge realitystjerne er blevet syg og lægerne vil angiveligt ikke lægge hende i narkose, da hun har for meget slim i halsen, hvilket udgør en risiko for komplikationer under indgrebet.

Jeg har fået af vide, det kun er i akutte situationer, man vælger at (lægge patienter, red.) i narkose trods sygdom, og så får man en slange i halsen som suger ens slim op, så man ikke får det i luftvejene.

I en sms til metroxpress torsdag giver Fie Laursen en status på aborten:

- Jeg ved ikke om den er aflyst endnu. Jeg er nemlig stadig syg, men i bedring, så jeg tror på, jeg kan blive rask og komme i narkose i morgen. Min tid er klokken 08.00, så jeg håber bare, jeg vågner op veludhvilet og rask, skriver hun.

- Ellers skal jeg vente på en ny tid, og så er vi ved at komme op i ugerne. Jeg er jo næsten i uge 9 nu og sidste chance er uge 12. Så krydser fingre for, jeg er rask i morgen eller kan få en akut tid.

Fie Laursen klædt af: Jeg er blevet hacket
Fie Laursen klædt af: Jeg er blevet hacket

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx