Af - 22/05-14 15:00

Pamelas mor chokeret over voldtægter: - Det er hjerteskærendePamelas mor chokeret over voldtægter: - Det er hjerteskærende

Da Pamela Anderson forleden fortalte, at hun blev voldtaget som barn, var moren lige så chokeret som resten af verden.

storybild

Pamela Anderson under Cannes Filmfestival. (Billede: Abaca Press)

Den amerikanske brystdronning Pamela Anderson smed noget af en bombe, da hun lørdag aften fortalte, at hun som 12-årig blev voldtaget og i teenageårene gruppevoldtaget. Det skete under Cannes Filmfestival.

Tilbage sidder moren i chok.

- Det er hjerteskærende, at min datter ikke kunne fortælle mig det, siger Pamelas mor Carol Anderson i et eksklusivt interview til Daily Mail.

- Hele den her ting er et komplet chok. Det er en frygtelig, dramatisk ting, der er sket ved Pamela, og hvis hun gik gennem alt det helt alene, er det forfærdeligt.

Pamela Anderson: Jeg blev gruppevoldtaget
Pamela Anderson: Jeg blev gruppevoldtaget

Pamela havde ikke fortalt sin mor om, hvad hun ville sige under talen i Frankrig. Derfor hørte moren først om voldtægterne, da Pamela efterfølgende sendte hende en mail. På det tidspunkt dukkede historien allerede op i medierne.

- Mor, du skal ikke tage det personligt. Jeg elsker dig så meget, og vi (Carols børn, red.) får vores styrke og vores arbejdsmoral fra dig, skrev Pamela i mailen.

Brystglade Tommy skal giftes
Brystglade Tommy skal giftes

- Jeg sad med åben mund og polypper, da jeg hørte det. Min ægtemand Barry og jeg følte altid, vi hele tiden var der for vores børn, så det er hæsligt at høre det her nu.

Pamela og Carol har et tæt forhold, men på grund af datterens travle skema er det ikke ofte, de taler i telefon sammen. I stedet sender de mange mails til hinanden – som da Pamela informerede om vildtægterne.

LÆS OGSÅ: Brystbombe smider tøjet i ny video

LÆS OGSÅ: Pamela Anderson gifter sig med sin eksmand

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mand dræbt i ulykke
bt.dk
Akavet afvisning: Se hvad der sker,...
bt.dk
Præster modsiger kendt debattør: Nej,...
bt.dk
Politiet i aktion på skole...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx