Af - 28/04-15 17:36

Oh Land: Min nye serie er lidt som 'The Truman Show'Oh Land: Min nye serie er lidt som 'The Truman Show'

I programserien 'Destination Oh Land' kommer vi tæt på sangerinden. Vi har talt med hende om hvor tæt.

Bildstrecke im Grossformat »

Du kender nok sangerinden Oh Land - men kender du kvinden Nanna Øland Fabricius, som står bag popsuccessen?

For første gang er det muligt at få et indblik i Nannas liv. Det sker i doku-serien 'Destination Oh Land', som kommer til at rulle over skærmen kl. 21.30 på DR3 i aften og de næste tre tirsdage.

- Det er lidt som 'The Truman Show' bare med Oh Land, griner Nanna, da vi fanger hende på Skype i sit køkken i New York, hvor hun bor. Referencen er til den amerikanske film med Jim Carey, der er født og opvokset i sit eget tv-show.

Nanna glemte nemlig ofte, at et kamera fulgte hende hele tiden.

- Nogen gange begyndte jeg at klæde om, før jeg kom i tanker om, at René Johannsen (dokumentaristen bag serien, red.) var der med sit kamera, siger hun.

TV: Er en af de to her din kommende kæreste?
TV: Er en af de to her din kommende kæreste?

Hun fortæller, at seerne kommer helt tæt på livet som popstjerne - og at det ikke er lige så glamourøst, som det kan fremstå i medierne.

- Jeg har set det som en mulighed for at vise folk, hvordan det er at være musiker. Man bliver præsenteret for glamourøse billeder af alle de store stjerner i Danmark, der kun går i designertøj og hænger ud med smarte mennesker - men jeg kæmper fandeme for det hver dag.

Popstjernelivet er også dage i nattøj, musikindspilninger hjemme i køkkenet og ture til lægen - og Nanna mener, at det er sundt, at der kommer de billeder som modvægt til de glamourøse.

Nanna har smugkigget de fire episoder. Hun synes selv, at det var svært at se sig selv så uredigeret.

- Jeg tænkte også: Shit, jeg er bossy! siger hun.

Hendes mand - kunstneren Eske Kath - så også klip, hvor Nanna var til lægen med rygskader, som hun har fået som tidligere balletdanser.

- Han blev meget overrasket over, hvordan mine besøg hos lægen foregik. Så man kan sige, at selv min mand har lært noget nyt om mig i den her serie, siger Nanna Øland Fabricius.

TV: L.O.C. overrasker fan med hjemmebesøg - liiiidt akavet
TV: L.O.C. overrasker fan med hjemmebesøg - liiiidt akavet

Se et eksklusivt klip fra serien lige her:


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx