10/05-18 14:14

Derfor presser Kardashian-familien ikke Khloé væk fra TristanDerfor presser Kardashian-familien ikke Khloé væk fra Tristan

Familien synes ikke, at Khloé skal give Tristan en chance, men de har ikke tænkt sig at komme imellem det nybagte forældrepar.

storybild

FOTO: Jerritt Clark / Getty Images

Inden længe fylder Khloé Kardashian og Tristan Thompsons datter, True, en måned, men til trods for sin unge alder har hun allerede været omgivet af en del drama. I samme uge som True kom til verden, blev hendes fars massive utroskab afsløret.

Siden har tavsheden fra Khloé været altoverdøvende, indtil hun i weekenden både var ude og spise med Tristan og med til hans basketballkamp for at heppe på hans hold. Der er altså ingen tvivl om, at hun forsøger at reparere deres forhold og giver ham en chance til. Men det er bestemt ikke noget, der huer resten af Kardashian-familien

SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet

Ifølge TMZ er familien rasende på Tristan over, at han ydmygede og bedrog Khloé lige inden fødslen, og de ville ønske, at hun kom videre og udelukkende delte forældrerollen med Tristan. Men når det er sagt, så har familien stor respekt for Khloé, og de er ikke i tvivl om, at hun kan tage sine egne beslutninger. Derfor forsøger de ikke at presse hende i en anden retning.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian bryder tavsheden om utroskab: Stakkels Khloé

Familien er ifølge TMZs oplysninger meget overraskede over, hvordan tingene er faldet ud, fordi Khloé for ikke så lang tid siden gav udtryk for, at hun var færdig med Tristan. Dengang blev hun i Cleveland, fordi Tristan var ude og spille i andre byer, og True var ikke gammel nok til at flyve, men nu er Tristan tilbage, og de to lader til at være forsonede.

Familien skulle dog angiveligt føle, at de aldrig kan tilgive Tristan, men de vil ikke forsøge at ødelægge forholdet, så de gør noget meget utraditionelt for Kardashian-klanen og holder deres følelser for dem selv.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian i stor tvivl om datterens navn

LÆS OGSÅ: CHOK: Kardashian-søster dropper 'Keeping Up With the Kardashians'

Følg med på Realityportalens Facebookside og deres Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Otte år gammel artikel kommer...
bt.dk
Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Brand i ejendom i København: Bygning...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx