Af Bo Poulsen - 25/12-17 13:57

Dansk tv-kendis er ikke i tvivl: Jorden er flad - og tyngdekraften er fakeDansk tv-kendis er ikke i tvivl: Jorden er flad - og tyngdekraften er fake

Hvert år sætter Radio24syv den teoretiske fysiker Holger Bech Nielsen og realitykendissen Sidney Lee i stævne til en snak om året der gik i programmet 'Genialos'.

Sidney Lee i 24/7

I denne omgang kommer Sidney Lee blandt andet ind på en åbenbaring, som han har fået, siden de sidst mødtes.

»Nu har jeg researchet meget. Mest på Youtube og sådan noget. Men gennem den research er jeg faktisk kommet frem til den konklusion, at Jorden er flad,« siger Sidney Lee, som man blandt andet stiftede bekendtskab med via tv-programmet Singleliv.

Holger Bech Nielsen, der er professor emeritus ved Niels Bohr Institutet, fortæller, at han har hørt om den teori. Han virker dog ikke specielt overbevist.

»Det er sådan en 'fake' sandhed,« konstaterer han og kalder det for en vanvittig historie.

Men Sidney Lee holder fast.

»Jeg tror 100 procent, at den er flad. Jeg har researchet her det sidste år, og der er en stor 'dome' rundt om Jorden. En kuppel om man vil. Og de fleste lande er gået sammen om, at vi ikke må finde ud af, at vi i virkeligheden lever på den her flade Jord. Det er ret spændende,« siger den solbrune Sidney Lee, som var med til at give den alkoholiske drik 'Cult Shaker' legendarisk.

Holger Bech Nielsen holder dog fast i, at det mere lyder som en konspirationsteori end noget andet. Men Sidney Lee fortsætter ufortrødent. Han siger, at hverken rummet eller tyngdekraften findes, hvilket professoren tror bliver meget svært at bevise.

Det første program blev sendt juleaften og andet program af denne omgang 'Genialos' bliver sendt nytårsaften.

Du kan lytte til en lille bid i toppen af artiklen, og du kan lytte til hele podcasten ved at klikke her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tvivl om FCK-mål: Nu bliver målscorer...
bt.dk
Nu bekræfter han: Hitsanger er...
bt.dk
Fie Laursen afslører snyd i populært...
bt.dk
Usædvanligt vejr under opsejling:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx