Af Niels Rytter - 23/07-17 08:16

Wafande slået ned på festival Wafande slået ned på festival

Den populære sanger Wafande er blevet slået ned på festivalen 'Musik i Lejet'.Det bekræfter Nordsjællands Politi, skriver eb.dk.

storybild

Wafande. (Billede: Nils Meilvang (arkiv). )

Den populære sanger Wafande er blevet slået ned på festivalen 'Musik i Lejet'.Det bekræfter Nordsjællands Politi, skriver eb.dk.

»Vi fik en anmeldelse om uorden ved hovedindgangen. Den forudrettede var blevet slået i ansigtet. Gerningsmanden har vi fat i,« siger Jørgen Hjem Hansen, indsatsleder på festivalen, over for avisen.

Sammen med sin kæreste forlod den 34-årige kunstner festivalen umiddelbart efter episoden. Over for eb.dk har Wafande ikke ønsket at udtale sig om episoden.

'Musik i Lejet' afholdes i Tidsvildeleje i Nordsjælland. Bland hovednavnene tæller Thomas Dybdahl, Choir of Young Believers, Lord Siva og Mew.

Wafande, der debuterede tilbage i maj 2011 med singlen 'Gi mig et smil', er opvokset på Christiania i København. Han er ifølge musikmagasinet Gaffa søn af en fransk-dansk mor og en tanzanisk-congolesisk-malawisk-omansk far.

Som dreng flyttede W'afande Jolivel Zahoro, der i offentligheden altså er kendt som blot Wafande, til Frankrig sammen med sin familie. Her udviste han et så stort talent for basketball, at han fik en plads på det franske ungdomslandshold.

Men som 18-årig tog han beslutningen om, at han ville satse på musikken.

»Det var et sats, og jeg var meget nervøs. Min mor, der selv er kunstner og frisindet, støttede mig, men hun syntes ikke, at det var en god ide. Så det var en skræmmende beslutning at sige: 'Nu går jeg fuldstændig efter musikken',« har han tidligere fortalt i et interview med Berlingske.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Manden bag 90'er-fest: Det var...
bt.dk
Schmeichel hylder Superliga-klub for...
bt.dk
Daniel Agger inden finalebraget i...
bt.dk
Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx