Af Nadia Guldbæk Welch - 09/11-17 14:56

Chokerende anklage mod 'Gossip Girl'-stjerne: 'Han holdt mig nede og voldtog mig'Chokerende anklage mod 'Gossip Girl'-stjerne: 'Han holdt mig nede og voldtog mig'

Ed Westwick fra den populære tv-serie 'Gossip Girls' anklages nu for voldtægt. 'Jeg kender ikke denne kvinde,' svarer han.

storybild

Ed Westwick blev for alvor kendt som Chuck Bass i den amerikanse hit-serie 'Gossip Girl'. (Billede: CHRIS DELMAS)

Den 30-årige Gossip Girl-stjerne Ed Westwick er i disse dage blevet ramt af en hård anklage. For den amerikanske skuespillerinde Kristina Cohen hævder, at han voldtog hende for tre år siden.

Det skriver den 27-årige 'Ladies Like Us'-skuespiller på sin Facebook-profil.

Her fortæller Kristina Cohen, at hun dengang datede en producer, der var venner med Ed Westwick, som for alvor blev kendt i rollen som den charmerende og ekstremt dameglade Chuck Bass i den populære amerikanske tv-serie Gossip Girl.

En dag kørte produceren hende hjem til Ed Westwick, skriver hun i opslaget.

'Jeg havde lyst til at gå, da Ed foreslog, at 'vi alle skulle knalde'. Produceren ville ikke gøre situationen akavet for Ed ved at gå. Ed insisterede på, at vi blev til aftensmad. Jeg sagde, jeg var træt og ville hjem for at slippe for situationen, som jeg allerede følte var ubehagelig. Ed foreslog, jeg tog en lur i gæsteværelset,' skriver Kristina Cohen.

Og det var herefter, at det ifølge hende gik helt galt. Hun faldt i søvn, men vågnede efter eget udsagn pludseligt ved, at Ed Westwick angiveligt lå ovenpå hende.

'Han stak sine fingre ind i mig. Jeg sagde, han skulle stoppe, men han var stærk. Jeg kæmpede så hårdt, jeg kunne, men han tog mit hoved i sine hænder, rystede mig og sagde, han ville knalde mig. Jeg blev lammet, rædselsslagen. Jeg kunne ikke tale, jeg kunne ikke længere bevæge mig. Han holdt mig nede og voldtog mig,' skriver Kristina Cohen i opslaget, hvor hun også fortæller, at hun dengang var i et mørkt sted i livet, fordi hendes mor lå for døden med en alvorlig kræftsygdom.

Derfor pakkede hun ifølge eget udsagn smerten væk, men hun skriver, at hun stadig føler skyld, og derfor vælger hun nu at stå frem i forbindelse med den verdensomspændende 'MeToo'-kampagne, der har til formål at skabe opmærksomhed omkring seksuelle overgreb.

Kristina Cohen skriver desuden, at produceren hun fulgtes med skulle have sagt til hende, at det var hendes egen skyld, at hun 'selv ville det, og at Ed ville komme efter hende og få ødelagt hendes karriere', hvis hun sagde noget.

Ed Westwick kan dog på ingen måde genkende det billede, der bliver tegnet af ham. Det slår han fast i et Instagram-opslag tirsdag.

'Jeg kender ikke denne kvinde. Jeg har aldrig på nogen måde tiltvunget mig samleje med nogen kvinde. Jeg har bestemt aldrig voldtaget nogen,' lyder det korte svar fra den 30-årige skuespiller, der de sidste måneder har dannet par med modellen Jessica Serfaty.

Et opslag delt af Ed Westwick (@edwestwick) den

Det er indtil videre den eneste kommentar, han har givet i forhold til sagen, og Gossip Girl-stjernen er ikke den eneste kendte, der er blevet anklaget for at have begået et seksuelt overgreb i forbindelse med #MeToo-kampagnen.

Også Hollywood-instruktøren Harvey Weinstein er blevet anklaget for adskillige episoder omhandlende sexchikane og voldtægt, ligesom den 80-årige Oscar-vinder Dustin Hoffman er blevet anklaget for at have krænket en 17-årig tilbage i 1985.

Du kan se hele Kristina Cohens opslag her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Mads Langers skade forværret: 'Jeg...
bt.dk
Brand i lejlighed: Person var død, da...
bt.dk
John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx