Af - 17/06-15 08:11

Gustav dropper sin bedste ven: Har slettet ham på FacebookGustav dropper sin bedste ven: Har slettet ham på Facebook

Det tætte venskab mellem realitystjernerne Gustav Salinas og Sy Lee er slut, melder begge parter.

storybild

Eks-vennerne Sy Lee og Gustav Salinas. (Billede: Polfoto/arkiv)

Realityvennerne Gustav Salinas og Sy Lee har været pot og pande, siden de deltog i 'Divaer i Junglen' for fire år siden, men nu er det slut. Gustav Salinas har således valgt at droppe al kontakt med sin nu tidligere ven.

- Det bunder i, at han har gjort nogle ting mod mig, der er utilgivelige. Det er sket gennem længere tid, så derfor har jeg slået hånden af ham nu, siger Gustav Salinas til Her & Nu og afviser at gå yderligere i detaljer.

Gustav: Her sætter jeg mit kryds
Gustav: Her sætter jeg mit kryds

Eks-vennerne har også uddannet sig til personlig træner sammen, ligesom de så sent som til Paradise Hotel-finalen i maj kunne ses sammen på den røde løber. Da Gustav Salinas ligeledes i maj vandt TV3-programmet 'Jeg er en Celebrity', var det Sy Lee, der stod for fejringen af vennen. Nu er det slut.

- Jeg skal have en rigtig lang pause nu. Lige nu orker jeg ham ikke. Jeg kan ikke bare blive ved med at tilgive og slå en streg over tingene. Det har jeg sagt til ham. Jeg har altså også grænser. Jeg har også slettet ham på Facebook. Og blokeret ham, så han ikke kan skrive til mig, siger Gustav Salinas.

Sy Lee bekræfter, at han og Gustav ikke taler sammen for tiden. Han mener dog, at det er hans beslutning - og ikke Gustavs.

- Det er vores første store skænderi, så jeg går ud fra vi har brug for en pause. Jeg går ud fra vi snakker sammen igen. Jeg tror bare jeg har brug for en pause. Eller os begge to. Vi snakker jo 24/7 og deler alt med hinanden. Så jeg tror bare hans flip på mig, fik mig til at få nok og sige fra, siger Sy Lee, der dog har sendt en sms til Gustav og forventer forsoning.

Gustav sejrede i junglen: Sådan skal pengene bruges
Gustav sejrede i junglen: Sådan skal pengene bruges

På sin blog sylee.dk kommenterer han også på venskabets pludselig afslutning.

- Jeg har ikke lyst til at finde mig i hvad som helst længere. Nogle gange må man sige fra og lave drastiske handlinger, som kan gøre ondt, men det er bedst for en selv. Jeg har taget et valg i sidste uge, som jeg er ked af det over, men et valg jeg står fast ved. Et valg, hvor jeg er tro mod mig selv og jeg har blandet følelser over, skriver Sy Lee.

LÆS OGSÅ: Gustav i krig med dansk medie om nærgående portræt: - De er fulde af løgn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx