Af - 28/04-15 13:12; Opdateret: 28/04-15 13:57

Denne amerikanske superstjerne lagde an på SaselineDenne amerikanske superstjerne lagde an på Saseline

Den amerikanske stjerne Pharrell Williams ville have Saseline Sørensen i L.A.

storybild

Under et arrangement i L.A. fik den danske sangerinde Saseline Sørensen sig lidt af en oplevelse. Den amerikanske superstjerne Pharrell Williams lagde nemlig an på hende, skriver hun på sin blog Wuhuw.dk.

Pharrell havde fået et godt øje til hende og forsøgte derfor at bejle til sangerinden, fortæller hun til metroxpress.

- Han gik efter mig med hans entourage af bodyguards – og jeg gik væk fra ham. Jeg husker lige så tydeligt, at han sagde: “Hey girl! Are you running Away from me”? skriver hun på sin blog.

Sådan spiller de store navne på Roskilde Festival
Sådan spiller de store navne på Roskilde Festival

Men så let skulle det dog ikke blive for Pharrell. Saseline svarede nemlig kækt:

- Hey you! Are you running after me?

Hun endte til et par cocktails backstage - men ville ikke ende som en 'billig pige', og det forblev altså derfor kun ved flirten.

- Det var ren flirt, ingenting skete. Han var en gentleman, men forstod ikke, hvorfor han ikke kunne, som han ville, siger Saseline til metroxpress.

Episoden fandt sted i årene omkring 2003, hvor Saseline lige havde været vært på musikprogrammet Boogie - og hun boede i L.A. i nogle måneder sammen med sin bedste ven og producer Jonas Gülstorff, som senere har skrevet en sang om episoden.

Sangen hedder 'Min Campingvogn' og er udgivet på pladen 'Drukner i ord', som han har udgivet under kunstnernavnet Poeten og Lillebror.

I sangen siger han blandt andet: "Det hele er fedt, indtil der kommer en fyr og prikker hende på skulderen [..] Jeg kan høre, at han hvisker i hendes ører."

Pharrell skaber sneaker-regnbue for Adidas
Pharrell skaber sneaker-regnbue for Adidas

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx