Af Emilie Langbo Holm, Realityportalen - 04/03-17 17:59

'Paradise'-Jonas fortryder sex'Paradise'-Jonas fortryder sex

Det var bestemt ikke, fordi Jonas holdt sig tilbage i gårsdagens afsnit, men det fortryder han nu.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 26-årige ‘Paradise’-hunk Jonas Ptak havde bestemt heldet med sig i torsdagens afsnit af det populære program. Først havde han sex med Maja i poolen, og efterfølgende hyggede han sig med partneren Nanna på værelset.

Klik dig gennem galleriet øverst i artiklen og se billederne fra forpremieren på denne sæson af 'Paradise Hotel'.

Istedet for at glæde sig over opmærksomheden fra to blondiner på en aften, fortryder Jonas dog, at han ikke holdt sig til sin partner.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip fortryder sex med Caroline

– Maja og jeg er fulde og står og kigger på Anders og Caroline, der ikke kan, og så kommer vi til at være sammen. Jeg fortryder det efterfølgende, da jeg synes, at Nanna er skide dejlig. Så det skulle ikke være sket, forklarer Jonas, som erkender, at han ikke havde fortjent et blowjob efterfølgende.

– Vi skulle have ventet, indtil vi havde fået snakket det bedre ud. Men jeg kunne på ingen måde sige nej til Nanna, selvom jeg syntes, det var for meget, fastslår han.

Ifølge Nanna var det bestemt ikke den fedeste situation for hende at stå i, da Jonas og Maja havde sex. Hun slår dog fast, at hun naturligvis ikke kunne bestemme over Jonas på hotellet.

LÆS OGSÅ: Her er ‘Paradise’-deltagernes holdning til hotelsex

LÆS OGSÅ: VILDT! Kæmpe sex-boom på ‘Paradise Hotel’

Nanna havde givet grønt lys
I afsnittet bliver Maja meget ked af, at hun var været sammen med Jonas, da hun og Nanna er veninder på hotellet. I dag mener hun dog ikke, at hun havde behøvet at reagere, som hun gjorde.

– Jeg fortryder det rigtig meget nede på hotellet, fordi jeg var fuld, og Nanna var en af mine veninder dernede. Nanna havde dog givet Jonas grønt lys til at være sammen med dem, som han ville, så i den forbindelse synes jeg egentlig ikke, at det er det store problem, fortæller Maja og uddyber:

– Når jeg ser tilbage på situationen i dag, fortryder jeg dog alligevel, at Jonas og jeg valgte at være sammen i poolen. Det skulle være sket på en anden måde og et andet sted, for jeg kunne jo godt lide Jonas.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas efter sex på hotellet: Jeg gør, hvad jeg har lyst til

LÆS OGSÅ: Jonas om sex på ‘Paradise Hotel’: Min mor bliver skuffet

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Politiet jagter mand i 'mørkt tøj':...
bt.dk
Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx