Af - 14/04-15 07:10

Sådan er 1D-fans kommet sig over Zayns exitSådan er 1D-fans kommet sig over Zayns exit

Verden stod stille for mange One Direction-fans, da Zayn Malik forlod bandet den 25. marts. Men hvordan er de kommet videre? Vi har spurgt vores læsere på Snapchat.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er tre uger siden, at pigeskrig kunne høres verden over. Zayn Malik forlod boybandet One Direction, og det var et mareridt for mange fans af bandet.

Den officielle forklaring lød, at Zayn Malik gerne ville være en almindelig 22-årig ung mand. Det var for voldsomt for ham at være i verdens største boyband.

Efterfølgende har rygterne dog svirret om, at han pønser på at starte sin egen sangkarriere som soloartist. Det må tiden dog vise.

One Direction taler ud om hjerteskærende brud
One Direction taler ud om hjerteskærende brud

Vi har spurgt de danske fans på Snapchat, hvordan de er kommet videre her tre uger efter, at Zayn forlod bandet.

Flere af de danske fans har valgt en helt enkel løsning: De har simpelthen fjernet Zayn Malik fra deres plakater. De har enten dækket ham med andre ting, eller billeder af dem selv -meget smart måde at komme videre på.

Andre er gået lidt længere. De har tændt lys for mr. Malik og sørger på den måde. Heller ikke en helt dum idé, når et band mister et medlem, selv om Zayn heldigvis ikke er død.

Nogle fans går helt til kanten. De forsøger at sælge deres koncertbilletter, fordi de ikke længere vil til One Direction-koncert, når de gæster landet i juni.

Også de kendte har reageret på Zayns exit. Senest har popsangeren Ed Sheeran kommenteret på hans afgang. Han sagde til et australsk tv-show, at han ikke kunne forstå, hvorfor Zayn gerne vil være en almindelig 22-årig.

“Jeg siger bare, at det nok ikke er lige så sjovt at være en normal 22-årig, som det er at være medlem af One Direction,” siger 'Thinking out Loud'-sangeren.

Kig med i videoen, hvor Snapchat brugeren juliefriiiiis kommer sig over hans afgang på en meget resolut måde.

Har han en fremtid: One Direction-sanger har skudt solokarrieren i gang
Har han en fremtid: One Direction-sanger har skudt solokarrieren i gang

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx