Af - 25/11-16 10:06

Kim og Khloe i Yeezy-photoshoot mens Kanye ligger på hospitaletKim og Khloe i Yeezy-photoshoot mens Kanye ligger på hospitalet

Kim og Khloe Kardashian er aktuelle i en ny billedserie, der reklamerer for Kanye Wests tøjkollektion Yeezy Season 3. Kreatøren er dog fortsat indlagt.

Bildstrecke im Grossformat »
- Kanye har ikke været sig selv i et stykke tid, fortæller en kilde nu til det amerikanske medie ET. Ronald Reagan UCLA Medical Center i Los Angeles. Ronald Reagan UCLA Medical Center i Los Angeles. Kanye West danner par med realitystjernen Kim Kardashian. Her ses de til MTV's Video Music Awards, som foregik i New York. Kim Kardashian var iført en meget gennemsigtig kjole, som du kan læse mere om her: Foto taget 28. august 2016 "Kimye" er Kim Kardashian og Kanye West's kærestenavn. De to har været sammen siden 2014. Foto taget 9. september 2016 Kim Kardashian og Kanye West har to børn på cv'et, nemlig Saint og North West. Foto taget 28. august 2016 På billedet ses Kim Kardashian og Kanye West på den røde løber til arrangementet "Punk: Chaos to Couture" i New York. Kim er iført en blomsterkjole fra Givenchy-designeren og ven af familien Riccardo Tisci. Foto taget 6. maj 2013 Sådan så Kim Kardashian ud, da hun ventede barn nummer to til LACMA Art + Film Gala i Los Angeles. Foto taget 7. november 2015 Realitystjernen Kim Kardashian er blandt andet kendt for at være en af de prominente stjerner i realityshowet "Keeping Up With The Kardashians". Foto taget 28. august 2016 På billedet ses Kim Kardashian forføre kameraet med hendes famøse bagdel - som hun er meget kendt for. Kim har nemlig investeret mange penge i implantater. Klik på linket og find ud af, hvor meget plastik hun har i bagdelen. Foto taget 9. September 2016. Kim Kardashian og Kanye West i matchende Balmain tøj, til the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala (Met Gala). Foto taget 2. maj 2016. Under modeugen i Paris i 2016 blev Kim Kardashian og Kanye West berøvet for over 10 millioner dollars. Billedet er taget da parret var til modeugen. Du kan læse mere om hendelsen ved at klikke på linket. Foto taget 2. oktober 2016. Kim Kardashian har siden overfaldet i Paris holdt sig helt sky fra diverse sociale medier som Snapchat og Instagram. Foto taget 28. august 2016 Da Kanye West giftede sig med Kim Kardashian, kom han samtidig i familie med en meget kulørt og om medieomtalt familie. Mod nogle af dem på de næste billeder. Foto taget 11. februar 2016 Kim Kardashian med hendes to stedsøstre Kylie Jenner og Kendall Jenner. Søstrene har samme mor, men forskellige fædre. Kylie Jenner tjener gode penge på sin kosmetikserie, og Kendall jenner er en af tidens mest populære modeller. Foto taget 24. august 2014 Caitlyn Jenner, tidligere kendt som Bruce Jenner, skiftede køn i 2015. Caitlyn er Kim Kardashians stedfar og var gift med Kris Jenner, som er Kim Kardashians mor. Kanye West har så stor respekt for Caitlyn Jenner, at han valgte at en voksdukke, der til forveksling lignede Caitlyn, skulle medvirke i en af hans nyeste musikvideo. I videoen ligger Caitlyn og Kanye i samme seng - sammen med en masse andre kendisser. Foto taget d. 28. februar 2016.

De velkendte realitystjerner Kim og Khloe Kardashian er aktuelle i en ny billedserie for Yeezy Season 3 i det tyske kulturmagasin 032c. Det skriver Daily Mail.

Søstrene deltog i photoshootet, der var delvist dirigeret af Kanye West, klædt i afslørende kreationer fra den nye sæson af den populære tøjkollektion.

Kanye West i håndjern: Ville ikke lade sig indlægge
Kanye West i håndjern: Ville ikke lade sig indlægge

På et billede ligger Kim i sandet med sin søsters hånd på sin fremtrædende bagdel.

A photo posted by Joerg Koch/ 032c (@032c) on

Efter mystisk uge: Kanye West indlagt på hospitalet
Efter mystisk uge: Kanye West indlagt på hospitalet

Et andet billede viser de to i afslørende Yeezy-kropsdragter, mens de hånd i hånd tager et bad sammen.

A photo posted by Joerg Koch/ 032c (@032c) on

Billederne blev offentliggjort i går, men det vides ikke, hvornår de er taget, da Kim trak sig tilbage fra sociale medier og rampelysets skær, efter hun i sidste måned var udsat for et brutalt hjemmerøveri i Paris.

Kim Kardashian vendte tilbage til Instagram for en kort stund
Kim Kardashian vendte tilbage til Instagram for en kort stund

Ligeledes er Kims ægtemand Kanye gået offline, da han angiveligt slog ud efter en ansat, og troede, at folk forsøgte at slå ham ihjel. En privat læge måtte tilkaldes og tvangsindlægge den verdenskendte rapper med mistanke om psykisk sygdom.

Den 39-årige rapper menes at have haft en midlertidig psykose, som resultat af søvnmangel og dehydrering, og måtte derfor tilbringe den højhellige Thanksgiving på et hospital i Los Angeles.

Fans er nervøse over foto af Khloe Kardashians talje
Fans er nervøse over foto af Khloe Kardashians talje


LÆS OGSÅ: Kim Kardashian vil have flere børn - uden at være gravid

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-træner tager bladet fra...
bt.dk
Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Ikeas kæmpestore varehus i Danmark...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx