Af - 13/07-13 20:22; Opdateret: 05/09-13 15:18

Smukke Freja: Jeg har altid været en drengepigeSmukke Freja: Jeg har altid været en drengepige

Som barn elskede Freja Beha Erichsen sin sorte læderjakke med nitter. Og det er stadig den slags tøj, den 25-årige danske topmodel føler sig bedst tilpas i. Også selv om de andre piger hopper i yndige kjoler.

storybild

Freja Beha er en af verdens mest brugte modeller - også selv om hun de senere år har skruet lidt ned for arbejdsblusset, så hun har mere tid til at være sammen med familien og til at se den store verden. (Billede: Polfoto/AP)

Når hun går på podiet for Chanel og Valentino, er det gerne iført romantiske skrud og bløde krøller. Men når den danske topmodel Freja Beha Erichsen holder fri, kunne hun ikke drømme om at tage en kjole på.

- Jeg var en lille bikertøs. Jeg syntes, det var sejt – alle andre syntes, det var virkelig underligt. Alle de andre små piger havde yndige kjoler på, men min mor købte en sort læderjakke med nitter til mig, som jeg elskede, fortæller den 25-årige dansker til Vogue om den seksårige Freja.

LÆS OGSÅ: Så smuk er den danske topmodel Freja

Her siger hun også, at hun som barn elskede at klatre i træer og løbe rundt i skoven - og at hun altid havde værktøj på sig, hvis nu hun skulle få lyst til at slå lejr derude.

I dag lever hun af at være smuk og elegant foran kameraet, men Freja Beha Erichsen mener selv, at drengepigen i hende er en af grundene til, hun gennem de seneste år har været en af verdens mest brugte modeller.

LÆS OGSÅ: Helena: Jeg gider ikke Facebook og Twitter

- Jeg har vendt det til at være en fordel for mig i modebranchen. Jeg er kendt som den androgyne pige, og det har jeg udnyttet på en måde, som jeg har det godt med. Jeg har aldrig følt mig presset til at ændre den, jeg er, siger hun til Vogue.

Og selv om designerne sandsynligvis står i kø for at smide ekstravagante kjoler efter danskeren, hænger der ingen af dem hjemme i hendes klædeskab.

- Jeg har et par kjoler fra Rick Owens – men de er egentlig bare lange undertrøjer, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Midt under royalt bryllup:...
bt.dk
Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx