Af Nadia Guldbæk Welch - 05/02-18 16:52

Linse overrasker med fremtidsplaner: 'Jeg har simpelthen taget springet og gjort det'Linse overrasker med fremtidsplaner: 'Jeg har simpelthen taget springet og gjort det'

Linse Kessler er mandag kommet med en stor nyhed til sine mange følgere på Facebook.

storybild

Linse Kessler har mandag afsløret en stor nyhed på sin Facebook. (Billede: HAUERBACH, PETER)

For sammen med sin gode ven 'Fremtids Peter' åbner hun sit eget bed and breakfast i Mijas, der ligger i Spanien.

»Har vi ikke allesammen på et tidspunkt i livet tænkt 'hold kæft hvor kunne jeg godt tænke mig at bo i et varmt dejligt land og måske arbejde'.. Jeg har gjort det nu. Jeg har simpelthen taget springet og gjort det. Og her der åbner jeg Linses Bed & Breakfast'. Velkommen,« siger den 51-årige Linse Kessler i en video, hvor hun står foran en stor hvid bygning, der skal rumme hendes nye eventyr.

Hun fortæller desuden, at der bliver rig mulighed for at komme ned til Spanien og holde ferie - også med Linse Kessler selv.

På sin hjemmeside fortæller Linse Kessler, at hun har haft drømmen om at åbne sit eget sted, siden hun var i slutningen af tyverne. Dog holdt det hende tilbage, at hun ikke kunne forlade sin mor, Mopper (der døde i november 2016, red.), som ikke kunne lide at flyve.

Efter en snak med vennen Fremtids Peter, kom hun frem til at springe ud i det, og sammen har de altså nu tænkt sig at åbne resortet i Spanien.

Linse Kessler fortæller desuden, at både hende og Peter er flyttet sydpå, men det har ikke været helt let.

'Mange vil nok tænke, hvordan jeg kan rejse fra min familie, og det har også været svært, men de kan hurtigt flyve herned og komme lige så tit de vil, og heldigvis har vi jo Facetime, som vi bruger hver dag,' fortæller Linse Kessler på sin hjemmeside.

For kort tid siden kom det frem, at der lige nu er pause i optagelserne til 'Familien fra Bryggen', og dermed har Linse rigeligt med tid i foråret til sit nye projekt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Kunder evakueret fra stort...
bt.dk
Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx