Af - 10/03-17 21:00; Opdateret: 10/03-17 21:38

Sara Bro deler hudløst ærligt foto: Derfor er hun sygemeldtSara Bro deler hudløst ærligt foto: Derfor er hun sygemeldt

Radioværten Sara Bro afslører nu på Instagram, hvorfor hun vil være sygemeldt i et godt stykke tid.

storybild

Radio- og tv-vært Sara Bro afslører nye sider af sig selv i et opslag på Instagram. (Arkivfoto) (Billede: Scanpix/Bjarke Bo Olsen)

'Kære p3 lytter. Der er mange af jer der igennem det sidste stykke tid har spurgt hvorfor jeg ikke er på arbejde.'

Sådan indleder den populære P3-vært Sara Bro en opdatering på Instagram, hvor hun afslører den alvorlige grund til, at hun har været sygemeldt. Sara Bro fik konstateret forstadiet til brystkræft og valgte derfor at tage en stor beslutning: at få fjernet begge bryster.

Dansk tv-vært i sorg: Fik rigtig dårligt nyt hos lægen
Dansk tv-vært i sorg: Fik rigtig dårligt nyt hos lægen

'Jeg har gået til årlige kontroller, siden jeg for 15 år siden havde brystkræft. Til min seneste kontrol var der desværre et forstadie til brystkræft. Jeg blev tilbudt en dobbelt masektomi (at få fjernet begge bryster, red.), så jeg aldrig kan få brystkræft igen, og det har jeg sagt ja til,' skriver hun på Instagram.

Hun har endnu ikke fået foretaget indgrebet.

Sara Bro fik beskeden for nogen tid siden, men vælger først nu at dele den med offentligheden af hensynet til sin familie.

Sara Bro smider tøjet: Sådan har du aldrig set hende før
Sara Bro smider tøjet: Sådan har du aldrig set hende før

'Når jeg ikke har fortalt det før nu, så er det fordi jeg har 2 børn som jeg prøver at beskytte så godt jeg kan. Og når du læser det her, vil jeg også bede dig om at tænke på mine børn, og hjælpe mig med at passe på dem,' skriver hun.

Sara Bro, der er født i april 1974, har en lang karriere bag sig hos både DR og TV 2. I offentligheden blev hun et kendt navn, da hun var radiovært i Børneradio på P3 på DR. Her begyndte hun i 1995. Tre år senere, i 1998, var hun at se som vært på TV 2 på børneprogrammet ’Fjernsyn Med Sara og Peter’.

Advarsel: Danskernes populære kost-trend kan være MEGET farlig
Advarsel: Danskernes populære kost-trend kan være MEGET farlig

Hun har også været vært på TV 2 Zulu. I 2004 skrev hun bogen ’Sara Bros dagbog’, som er en hudløs skildring af brystkræftforløbet, med kemoterapi og strålebehandling.

Sara Bro håber snart at være tilbage på P3's morgenflade, men kan ikke love, hvornår hun igen er klar til at sætte sig bag mikrofonen.

Kvinder med forstadier til brystkræft kræver bedre hjælp
Kvinder med forstadier til brystkræft kræver bedre hjælp

'Jeg gør alt hvad jeg kan for at blive frisk igen hurtigt, men vi høres altså først ved om et stykke tid,' slutter Sara Bro, som allerede har modtaget masser af støtte og opbakning fra sine mange følgere på Instagram efter at være kommet med den triste besked.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Politiet jagter mand i 'mørkt tøj':...
bt.dk
Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx