Af Johnny Wojciech Kokborg - 16/07-17 21:33

Dansk svømmestjerne er lige blevet gravid: Nu afslører hun stor nyhed, der snød hele familien Dansk svømmestjerne er lige blevet gravid: Nu afslører hun stor nyhed, der snød hele familien

Det er ikke længe siden, at svømmeren Jeanette Ottesen offentliggjorde, at hun udsatte karrieren på ubestemt tid, fordi hun var blevet gravid med kæresten Marco Loughran. Men nu er han ikke længere kun en kæreste. afslører Ottesen på sin blog.

storybild

(Billede: Nils Meilvang)

For selv om parret er forlovede, troede familie og venner, at brylluppet skulle finde sted i maj 2018, som det var blevet planlagt og meldt ud. Men Ottesen tog fusen på sin nærmeste omgangskreds, da hun og Loughran via Facebook inviterede til et 'familievent' i Amaliehaven i København lørdag.Og selv om Ottesen skriver, at kvinderne i familien havde lugtet lunten, tog hun fusen på de fleste, da det stod klart, at Ottenseo og Loughran rent faktisk havde inviteret til bryllup. En foged fra Københanvs Kommune stod for vielsen - og nu er parret så gift.

»Folk var SÅ glade, solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, det var 22/24 grader i solen, København var fyldt med glade sommer turister, Marco og jeg var meget spændte men overlykkelige!! Det kunne ikke have været en mere perfekt dag,« skriver Ottesen i sit blogindlæg.

Efter vielsen fik parret taget et par billeder, inden der var uformel middag på Bistro Royal.

»Vi havde bestilt en helt normal traditionel bryllupsmiddag, bestående af cheeseburger med pomfritter, øl og vin til man ikke kunne mere. Totalt Marco-Jeanettemad! Vores gæster ELSKEDE DET, og Marco og jeg fik det præcis, som vi havde ønsket os,« fortæller hun om de tutraditonelle bryllup.

29-årige Ottesen har været gift én gang tidligere. I 2013 blev hun skilt fra barndomskæresten Bobby William Gray.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Kørende tog har slået gnister, der...
bt.dk
Opsigtsvækkende 'censur' i...
bt.dk
Skatteekspert: Fordel ved udbredt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx