Af Nadia Guldbæk Welch - 11/02-18 16:49; Opdateret: 11/02-18 17:58

Ren lykke - dansk komiker afslører: Skal giftes med 20 år yngre kæresteRen lykke - dansk komiker afslører: Skal giftes med 20 år yngre kæreste

Det var dog ikke ham, der friede.

storybild

Mikael Wulff med sin forlovede til Robert-prisen 2018. (Billede: STUB, MICHAEL)

Den 45-årige danske komiker, Mikael Wulff, svæver for tiden nok på en lyserød sky.

For han er blevet forlovet med sin kæreste, den 20 år yngre Xenia, fortæller han til Se og Hør. Parret skal giftes til sommer og er meget lykkelige, afslører komikeren.

Derudover fortæller han, at han ikke var på knæ for sin kæreste.

»Det var faktisk Xenia, der friede. Det er nye tider – stærke kvinder, tøvende mænd,« siger Mikael Wulff til ugebladet om sin 25-årige kæreste, der stillede ham det store spørgsmål i foråret.

Parret afslører desuden, at de ikke giver deres 'ja' til hinanden i en kirke, som der ellers er tradition for. Præcist hvad der i stedet kommer til at foregå, fortæller de dog ikke.

Mikael Wulff fik sin debut i den danske stand-up verden tilbage i 1995. Ti år senere blev han så for alvor kendt, da han tonede frem på skærmen med den lyseblå flodhest Dolph i programmerne 'Wulffmorgenthaler' og 'Dolph og Wulff'.

I efteråret 2017 kastede han sig ud i et helt nyt projekt. Her var han nemlig idémand og instruktør bag tv-serien 'Perfekte steder', der blev sendt på TV2 Zulu.

Privat har han tidligere dannet par med skuespillerinden Julie Zangenberg. De to blev kærester i 2009 og var efterfølgende sammen et par år.

 

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet bekræfter: Vi har ham! Her...
bt.dk
Milliardæren Yvonne Seier...
bt.dk
Venner gennem 30 år: Eddie Skoller...
bt.dk
Kyllinge-gigant tvunget til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx