Af - 01/10-15 11:35

Taylor Swift gør det IGEN: Donerer stort beløb til kræftramt babyTaylor Swift gør det IGEN: Donerer stort beløb til kræftramt baby

Swift deler gerne ud af sine mange penge.

Bildstrecke im Grossformat »

Taylor Swift har haft hænderne dybt i lommerne for at hjælpe en kræftramt baby på 13 måneder. Hun har givet den lille dreng 50.000 dollars (som svarer til over 330.000 kroner, red.) til hans kræftbehandling.

TV: Taylor Swift og 'Phoebe' synger 'Smelly Cat' sammen
TV: Taylor Swift og 'Phoebe' synger 'Smelly Cat' sammen

Drengen er nevø til Kim 'Toshi' Davidson, som er en af Swifts dansere på hendes '1989'-verdensturné. Han havde oprettet en indsamling på GoFundMe, og det er her, at Swift har doneret de mange penge med følgende besked:

- Baby Ayden, jeg er så heldig at optræde med din onkel Toshi på turné. Vi beder alle sammen for dig og din mor og sender kærlighed din vej. Kærligst, Taylor.

Indsamlingens mål var 20.000 dollars, men der er allerede nu samlet 53.675 dollars ind på grund af Taylor Swifts store bidrag.

GALLERI: Her er Hollywood-stjernernes kiksede skolefotos
GALLERI: Her er Hollywood-stjernernes kiksede skolefotos

Kim 'Toshi' Davidson har skrevet følgende på sin Instagram, efter han opdagede, hvad Taylor Swift havde gjort for hans nevø:

- Jeg kommer af flyet fra Toronto, og det er det første, jeg ser. Taylor Swift er en engel, og min familie kan ikke takke hende nok. Hun er et fantastisk menneske. Dette vil hjælpe lille Toshi, når han mest har brug for det.

Taylor Swift deler trist nyhed med sine fans
Taylor Swift deler trist nyhed med sine fans

Sådan så Toshis oprindelige bøn om hjælp ud på Instagram

Sådan så hans takketale ud på Instagram

Tidligere på året donerede Taylor Swift et lige så stort beløb til en kræftramt pige, så det er ikke første gang, at hun er ude med pengepunge for at hjælpe sine syge fans.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Derfor rejste...
bt.dk
Hobro-stjerne i hård kritik: Råddent...
bt.dk
Milliardæren og Mærsk er væk: Liberal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx