Af Maria Christine Madsen - 20/08-17 15:15

Populær tv-vært har fået nyt job - i en hel anden verden: 'Det er helt vildt sjovt' Populær tv-vært har fået nyt job - i en hel anden verden: 'Det er helt vildt sjovt'

Du kender hende nok bedst som tv-vært på en lang række populære programmer - blandt andet 'Fangerne på Fortet'. Men nu kan du også se hende i en helt ny rolle, som foregår langt fra fjernsynsskærmene. Camilla Ottesen er nemlig blevet fitnessinstruktør i en helt ny træningsform.

storybild

ARKIVFOTO af tv-værten Camilla Ottesen. (Billede: Jens Nørgaard Larsen)

Det fortæller tv-værten til Ekstra Bladet.

Snart vil danskerne kunne se hende i TV3's nye program 'Den store vægtkamp', som får premiere senere i august, og det job passer ganske godt med hendes nye uddannelse som instruktør af barre, der er en ny træningsform, som er inspireret af ballet og ifølge hende 'lidt tager udgangspunkt i balletbarren', men derudover ikke helt kan sammenlignes.

»Det er vildt sjovt! Det er det skæggeste træning, jeg nogensinde har lavet,« forklarer hun til Ekstra Bladet.

Og fordi træningen var så sjov, besluttede hun sig for at tage en uddannelse som instruktør.

Tre gange om ugen kan danskerne nu blive trænet af hende, når hun underviser på Amager - på tidspunkter, hvor det ikke spænder ben for hendes tv-optagelser.

I hendes kommende program 'Den store vægtkamp' kæmper fem overvægtige danskere hver uge om at tabe sig mest og vinde en ugepræmie på 20.000. Den personer, der har tabt sig mindst procentuelt, udgår af konkurrencen.

Til sidst vil to finalister stå tilbage, og vinderen vil blive kåret. Programmet får premiere den 28. august.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx