Af Mathias Tuxen - 29/09-17 08:10

Tv-stjerne har taget 32 kilo på: Jeg fik nedsættende kommentarerTv-stjerne har taget 32 kilo på: Jeg fik nedsættende kommentarer

Tv-stjerne og model afslører trist sandhed: Derfor har jeg taget 32 kilo på

storybild

Casten fra 'Pretty Little Liars' i 2013. Sasha Pieterse er nummer tre fra venstre. (Billede: NINA PROMMER)

Den 21-årige amerikanske skuespiller, musiker og model Sasha Pieterse har på kun to år taget 32 kilo på, hvilket har fået mange af hendes fans til at stille spørgsmålstegn ved den pludselige forandring. Den unge skuespillerinde, bedst kendt fra sin rolle i serien 'Pretty Little Liars', fortæller nu, hvad årsagen er.

Det skriver US Magazine.

Sasha Pieterse slog igennem i Hollywood allerede som 15-årig, da hun landede en bærende rolle i den populære tv-serie 'Pretty Little Liars', hvor hun spillede rollen Alison DiLaurentis.

Hun er med i dette års udgave af den amerikanske udgave af 'Vild med dans' - 'Dancing With The Stars' - hvor hun forleden afslørrede, at hendes pludselige udsving i vægt skyldes, at hun er blevet diagnosticeret med PCOS eller Poly Cystisk Ovarie Syndrom, som er en hormonforstyrrelse, der kan medføre reduceret frugtbarhed, overvægt, øget behåring og insulinresistens. Hormonforstyrrelsen ses hos 5-10 procent af kvinder i den fødedygtige alder.

»Det har været noget af det hårdeste, jeg har været igennem. Jeg havde ingen anelse om, hvad der skete, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre ved det,« fortalte hun i denne uges 'Vild med dans'.

Hun forklarede også, at da hun for to år siden begyndte at tage på, var det ikke alle reaktionerne og kommentarene, som var støttende og forstående.

Folk har antaget, at hun var gravid, kaldt hende 'tyk' og andre var næsten helt vrede over, at den populære model og skuespillerinde pludselig havde taget mange kilo på.

Siden hun begyndte at danse med sin professionelle dansepartner Gleb Savchenko, har hun dog bemærket en positiv udvikling. Hun har tabt næsten syv kilo, og hun føler sig mere, som sig selv igen, fortæller hun.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billeder vækker afsky: Turister gør...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Tætte venner klar til at hjælpe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx