Af - 05/01-17 19:37

Kendt TV 2-vært får nyt job: Det skal han lave nuKendt TV 2-vært får nyt job: Det skal han lave nu

Rasmus Tantholdt bytter krigszonerne ud med noget mere fredelige omgivelser.

storybild

Sidste år prøvede Rasmus Tantholdt (th.) også kræfter med andet end krigskorrespondence, da han var i USA for at lave et program om præsidentvalget sammen med Peter Ingemann (tv.). (Billede: TV 2)

Rasmus Tantholdt har i årevis taget danskerne med ud til alverdens brændpunkter som krigskorrespondent for TV 2. Men til efteråret får vi ham at se i en helt anden rolle.

Her kommer vi til at se ham under noget mere fredelige omgivelser, når han skal være vært på et hidtil unavngivet rejseprogram på samme kanal. Det skriver Her & Nu.

Rasmus Tantholdt bestjålet i Rio
Rasmus Tantholdt bestjålet i Rio

Han har prøvet kræfter med andet end krig før. Sidste år var han med i to afsnit af rejseprogrammet ‘Størst Special’ sammen med Peter Ingemann - først forud for OL i Rio og siden under det amerikanske præsidentvalg.

Nu har den erfarne journalist så fået smag for mere af det knap så dramatiske stof - og der er især én ting, han glæder sig til:

- Det er dejligt at kunne vise en anden side af mig selv. Jeg er jo normalt kun på i halvandet minut fra et eller andet brændpunkt rundt om i verden. Der står jeg også altid og ser meget alvorlig ud. I ‘Størst’ og i det nye rejseprogram er det fantastisk at få lov til at smile. Det har jeg nydt meget, siger Rasmus Tantholdt til Her & Nu.

Kendt tv-par er blevet skilt
Kendt tv-par er blevet skilt

Rasmus Tantholdt er allerede færdig med optagelserne til to programmer, som foregår i USA og Argentina. Men alt efter modtagelsen kan det sagtens blive til mere.

- Hvis det bliver en succes, så bliver der tale om mere end de to første programmer, siger Tantholdt.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bendtner single igen? Nu har han også...
bt.dk
Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Dronningen har bedt om, at selv den...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx