Af - 28/09-15 11:00

Den sidste brik er faldet på plads for Caitlyn JennerDen sidste brik er faldet på plads for Caitlyn Jenner

Hun har nu rettens ord for sit kønsskifte.

Her kan du høre Caitlyn Jenners mor fortælle om mødet med sin 'nye' datter i tv-serien 'I Am Cait', som bliver vist på TLC. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

I weekenden blev Caitlyn Jenners navne- og kønsskifte godkendt af en dommer ved retten i L.A, skriver TMZ. Det betyder, at Caitlyn Marie Jenner officielt er en kvinde nu.

Caitlyn Jenner var ikke selv til stede i retten, men havde i stedet sendt sine advokater til en kort høring. Dommeren godkendte hurtigt navneskiftet, da der ikke var nogen indvendinger.

TV: Caitlyn Jenners mor fortæller om det første møde med sin 'nye' datter
TV: Caitlyn Jenners mor fortæller om det første møde med sin 'nye' datter

Dommeren nævnte ikke kønsskiftet i retten, men det blev også godkendt. Dommere snakker normalt ikke højt om dette i retten af respekt for vedkommende, der skifter køn.

Den gode nyhed for Caitlyn Jenner kommer oven på et begivenhedsrigt forår og sommer, hvor hun for første gange fortalte hele verden, at hun var en kvinde, der blev født i en mands krop.

Caitlyn Jenner-kostumet her vækker vrede: Det er modbydeligt
Caitlyn Jenner-kostumet her vækker vrede: Det er modbydeligt

Caitlyns nye udseende som kvinde blev afsløret på coveret af magasinet 'Vanity Fair', og Caitlyn slog hurtigt flere rekorder på Twitter, da hun oprettede en profil i sit nye navn.

Hele Caitlyns rejse er dokumenteret i serien 'I Am Cait', som kan ses hver søndag på TLC. Du kan se et eksklusivt klip fra serien øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Ikke alle var glade for Caitlyn Jenners forside på Vanity Fair

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx