Af Julie Bülow - 04/12-17 10:49

Verdensstjerne taget på fersk gerning: Fanget i akavet øjeblikVerdensstjerne taget på fersk gerning: Fanget i akavet øjeblik

Stadionkameraet fangede superstjernen Drake i fuld gang med at blandet sig en drink - og hans reaktion er genial.

storybild

(Billede: MARK BLINCH)

Lige siden han udgav Hotline Bling-videoen, har internettet moret sig med memes af R'n'B-stjernen Drakes vilde moves. Men nu er der en ny meme på banen. Eller.. Rettere sagt: På twitter.

No one told us Drake was was this good at tennis!
Denne gang er det dog ikke fede dansetrin det handler om, men derimod Drakes egen latterindbydende reaktion, da han for nylig, sad på tilskuerrækkerne til basketballkamp mellem Toronto Raptors kamp og Charlotte Hornets i Air Canada Centre. Drake er Toronto Raptors 'globale ambassadør', og under kampen sad  han åbenbart og blev lidt tørstig.

I sin ene hånd havde han et ganske anonymt papkrus. Men hvad der var i den kop, er der nu nogle hurtige folk på twitter, der sår tvivl om.

Sangeren hiver nemlig en dåse med 'Perrier mixer' - en liflig blanding, mange normalvis bruger til at blande drinks op med. Lidt a' la tonicvand. Og selv om det er uvist, om der rent faktisk gemmer sig alkohol nede i koppen, så har både hans valgte 'læskedrik' og hans reaktion fået flere til at tro, at den kop nok ikke var helt appelsinfri.

Det er i sig selv ikke en ugerning, at sangeren blev lidt lækkertørstig undervejs. Men det er hans helt vanvittige reaktion, der har fået twitterfolket op af stolene - og ned på gulvet i latterkramper.

Se herunder, hvordan Drake reagerer, da han opdager sig selv på storskærmen.

Hehehe

Har du også haft et ægte Drake-øjeblik? Del det med os i facebook-kommentarerne.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skandalen spreder sig som en...
bt.dk
Bling-bling: Wozniacki kan score...
bt.dk
Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Kvinde bestormet med beskeder efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx