Af Mads Brandsen - 21/11-17 18:24

Linse Kessler droppede sit sædvanlige parti: Har stemt helt anderledesLinse Kessler droppede sit sædvanlige parti: Har stemt helt anderledes

storybild

(Billede: Nils Meilvang)

Mange vælgere vil tirsdag sætte krydset et helt nyt sted.

En af dem er Linse Kessler, der ved valget til Københavns Borgerrepræsentation har valgt at stemme på et andet parti, end hun plejer. Sågar på en anden politisk fløj.

Ved sidste folketingsvalg lagde forfatteren og tv-stjernen fra 'Familien fra Bryggen' ellers ikke skjul på, at hun stemte på Dansk Folkeparti.

'Jeg stemmer som jeg altid har gjort, Dansk Folkeparti selvfølgelig. Jeg elsker mit land, kort og godt,' skrev Linse på sin blog dengang.

Men det var dengang. I dag har hun mødt en lokal politiker, som har gjort indtryk på hende, fortæller hun i en sms til metroxpress.

»Jeg har egentlig ikke rigtigt noget fast parti i øjeblikket, og denne gang har jeg ikke valgt efter parti, men en person, som kæmper for Amager Fælled og naturen i det hele taget. Naturen er lig med dyrene,« skriver Linse Kessler.

Hun har stemt personligt på Klaus Mygind, der allerede sidder i Borgerrepræsentationen, og som også selv bor på Bryggen. Ham har hun mødt i lokalområdet, og det har gjort indtryk på tv-kendissen.

Det glæder ikke overraskende Klaus Mygind.

»Jeg har været en af initiativtagerne til Amager Fælleds Venner. Linse støttede os og har blandt andet deltaget i vores festival og i de to folkeringe. Det var vi glade for. Siden har jeg også mødt hende, da jeg var ude og lufte min hund, og hun luftede sin hund. Jeg er da rigtig glad for, at hun har valgt at stemme på mig,« siger han til metroxpress.

Hvor Linse Kessler ikke rystede på hånden, da krydset skulle sættes til Borgerrepræsentationen, var hun helt på bar bund, da hun skulle stemme til regionsrådsvalget i Hovedstaden.

»Der var jeg lidt på skideren, så ærligt: Jeg undlod,« lyder det bramfrit fra Linse Kessler i en sms.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Dansk Supermarked præsenterer...
bt.dk
Uhyggelig ulykke i dansk svømmehal:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx