Af - 13/12-16 21:04

Efter Linses kritik: Nu siger journalist undskyld for Mopper-klummeEfter Linses kritik: Nu siger journalist undskyld for Mopper-klumme

Er undskyldningen god nok? Her kan du læse, hvordan Linse har reageret på Karen Thisteds svar.

Bildstrecke im Grossformat »
- Linse (Kessler, red.) var blevet tvangsfjernet fra hende ('Mopper', red.), hvis hendes opvækst havde fundet sted i dag. Linses hjerteskærende beretninger om barndommen på Bryggen har gjort, at jeg aldrig har kunnet tåle synet af Mopper. Hun drak som en havnearbejder på Bryggens værtshuse, og den arme Linse var alle nætter overladt til sig selv og Moppers ligegyldighed. Sikken en kold kvinde der kan efterlade sit barn til ensomhed.' - Karen skal lære, En gang for alle, at hun KAN løbe ind i den forkerte, mig, som ikke har tænkt sig at lade noget som helst ligge. De to kvinder har sammen lavet tv-programmerne 'Mormors bordel'. Patricia Mopper Christiansen blev 78 år gammel. Hun døde for en måned siden. Her følger man de tre kvinders liv på Islands Brygge. Serien har kørt i mange sæsoner, og den har i sandhed gjort familien Kessler endnu mere endte, end de var i forvejen på grund af Mikkel Kessler, som er professionel bokser. Mikkel medvirker ikke i programmet. Karen Thisted er foruden at være klummeskribent også forfatter. Hun har skrevet flere bøger, blandt andet bestselleren 'Det skal mærkes at vi lever', som er en interviewbog med Benny Andersen og Johannes Møllehave. I 2013 rasede hun på Facebook over de mange folk, der ringede på hendes dørklokke. - Til dem som tror, at det er i orden at kime på min PRIVATE dør, må jeg virkelig pointere.. DET ER IKKE I ORDEN! Jeg VIL ha min private fred, den har jeg SÅ meget brug for, da jeg er meget "på" altid, skriver Linse Kessler til sine mange fans, skrev hun på Facebook.

Karen Thisted sagde sin ærlige mening om Mopper og mødte kritik fra Linse. Nu svarer Karen Thisted den sure datter.

Linse Kessler var vred. Rigtig vred, da hun i weekenden læste en klumme, hvor hendes netop afdøde mor fik en hård medfart.

Det var journalist og klummeskribent Karen Thisted, der i Ekstra Bladet kritiserede Linses mor, 'Mopper' for ikke at være en god mor.

- Karen Thisted, denne gang fik du pisset på den forkerte datter! Du kommer til at gi' os en undskyldning, på den ene eller den anden måde. Det er så ondt og modbydeligt, skrev Linse på Facebook efter at have læst klummen.

Like MX Kendte på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om de kendte og kulørte.

Nu har Karen Thisted givet lyd fra sig:

Hvis Linse vil have mig til at sige undskyld, så gør jeg det gerne. Men jeg har ikke fortrudt, at jeg skrev, som jeg gjorde.
Det siger Karen Thisted til Ekstra Bladet.

Hun fortæller dog, at hun ville skrive klummen præcis på samme måde, hvis hun skulle skrive den igen.

Men det har ifølge Karen Thisted aldrig været hendes hensigt at såre Linse og hendes familie. Målet med klummen var råbe danskerne op, fordi man i Karen Thisteds øjne hylder de forkerte.

Linse om Moppers begravelse: - Det er ikke sikkert, det er helt lovligt
Linse om Moppers begravelse: - Det er ikke sikkert, det er helt lovligt

Karen Thisteds svar er tilsyneladende nok til at bløde Linse Kessler op. I hvert fald har Linse Kessler lagt en statusopdatering på Facebook, hvor hun takker Karen Thisted.


Karen T siger undskyld, og jeg siger hermed tak (...) Sidder nu med en følelse af retfærdighed for min kære mor, og det er sgu dejligt.
Det skriver Linse Kessler.

Linse i rørende video: Mopper er ved min side altid
Linse i rørende video: Mopper er ved min side altid

Hun skriver dog, at hun er ærgerlig over, at Karen Thisted også i "undskyldningen" siger, at hun ville skrive klummen igen, hvis det var.

I en sms til Ekstra Bladet oplyser Linse Kessler nu, at sagen for hendes vedkommende er afsluttet, og at hun ikke ønsker at kommentere yderligere


LÆS OGSÅ: Linse: Det skal der ske med Moppers efterladte hund

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Khloé Kardashian: Dét har overrasket...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Efter fængselsdommen: Nu bryder Nadia...
bt.dk
Sådan slipper du af med hudorme og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx