Af - 26/10-16 11:28

Justin Timberlake ville gøre en god gerning: Nu risikerer han at ryge i fængselJustin Timberlake ville gøre en god gerning: Nu risikerer han at ryge i fængsel

Det er ikke kun den unge Justin, der kan havne i problemer.

Bildstrecke im Grossformat »

Før du starter hashtagget 'BefriJustinTimberlake' så husk, at det sikkert ikke kommer så vidt, at han ryger i fængsel. Men det kan ske - for i den amerikanske stat Tennessee, er det strengt forbudt at tage billeder på valgstederne i forbindelse med præsidentvalget - og den lov har Justin Timberlake overtrådt.

Du kender det fra dig selv. Du har slæbt din dovne krop ned i den lokale gymnastiksal. Du fisker mobilen op af lommen og gør klar til en valgfie (stem-fie?). INGEN normale mennesker stemmer jo i dag uden, at det skal uploades til Facebook, Instagram og Snapchat - men det må du ikke.

Britney Spears er tilbage: Kan hun vende ti års ulykke?
Britney Spears er tilbage: Kan hun vende ti års ulykke?

I Danmark har vi stemmehemmelighed. Du må ikke offentliggøre din stemme på de sociale medier. I Danmark kan du dog ikke straffes for din ulovlige handling, men det kan du i USA, og derfor kan Justin Timberlake nu ende i problemer.

Den 35-årige popstjerne ville egentlig bare gøre en god gerning og opfordre folk til at huske og stemme.

Men billedet han uploadede på Instagram er ifølge den lokale lov ulovlig, og de lokale myndigheder oplyser nu til nyhedsbureauet Reuters, at man er opmærksom på, at der er sket noget ulovligt, og at sagen nu vil blive undersøgt.

Ifølge Reuters er straffen for at overtræde selfie-loven op til 30 dages fængsel og 50 dollars i bøde.

Justin Timberlake er ikke vendt tilbage på nyhedsbureauets henvendelse, men han har fjernet billedet igen.

Selfie-loven er vedtaget for at beskytte vælgerne mod afpresning fra folk med kameraer og sørge for, at valghandlingen forløber så hurtigt som muligt.

Justin Timberlake slået i hovedet af fan: Hvorfor gjorde du dog det?
Justin Timberlake slået i hovedet af fan: Hvorfor gjorde du dog det?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx