Af - 16/03-16 09:19

Til fest hos dronning Margrethe: Her er Medinas nye model-kæresteTil fest hos dronning Margrethe: Her er Medinas nye model-kæreste

Medina havde sin nye kæreste med til bal hos dronningen.

Bildstrecke im Grossformat »

Følger man Medina på de sociale medier, kommer det nok ikke som det støøøørste chok, men nu bør det være officielt: Popdronningen har fået ny kæreste.

LÆS OGSÅ: Christopher efterligner Medina: Se hans nye albumcover

Hun luftede i aftes til dronning Margrethes bal på Christiansborg for første gang sin 26-årige kæreste Sebastian Lund, der til daglig arbejder som model for Scoop Models

Ifølge hans model-profil ved vi om ham, at han er 1.87 høj, bruger størrelse 44 i sko, og så har han blå øjne og lysebrunt hår.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Medina overlever IKKE på engelsk

Det nye smukke par kom tyve minutter forsent til dronningens fest, hvilket har kastet masser negative kommentarer af sig.

-Etiketten er helt klart, at Dronningen ankommer til sidst som værten og statsoverhovedet, og det er et stort brud på etiketten at komme efter hende. Jeg kan simpelthen ikke huske, at der er fortilfælde, hvor nogen gæster er ankommet til sådan en form for arrangement efter Dronningen, siger kongehus-ekspert Lars Hovbakke Sørensen til BT.

Fra Scoop Models hjemmeside:

Se flere billeder af Sebastian Lund HER.

LÆS OGSÅ: Medina til Zangenberg: Derfor kunne jeg ikke lide dig

LÆS OGSÅ: 'X Factor': Her er præmien til vinderen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx