Af LISE NYGAARD, REALITYPORTALEN - 20/06-17 06:31

René Dif er blevet headhuntet af Poul NyrupRené Dif er blevet headhuntet af Poul Nyrup

René Dif var ikke i tvivl om, at han skulle sige ja, da han blev kontaktet af den tidligere statsminister

storybild

(Billede: Peter Hauerbach)

Inden René Dif og Aqua tog verden med storm med hits som ‘Barbie Girl’ og ‘Cartoon Heroes’, levede René Dif et turbulent liv, og som barn skiftede han skole otte gange og fik aldrig sin 9. klasses eksamen.

STORT GALLERI: Sådan var ‘Nybyggerne’-parrets bryllup

Rodløsheden og de mange opbrud var en af grundene til, at René Dif som ung følte sig ensom og usikker. Derfor tog det ikke mange sekunder for den tidligere verdensstjerne at sige ja, da den tidligere statsminister Poul Nyrup spurgte, om René ville skrive en sang til Det Sociale Netværk og ungdomsrådgivningen headspace, som Poul Nyrup er protektor for.

- Hvis headspace havde eksisteret, hvor man kan komme ind direkte fra gaden, uden at skulle måles og vejes, og uden at skulle vente 2 ½ måned, så ville jeg have været glad. Det, at man kan komme uden at skulle fremlægge alt muligt, betyder, at man kan komme ud med de problemer, man har, nu og her. Det er alle de store ting, man er helt alene om. De store beslutninger, følelsen af at man ikke er god nok, at man ikke ved, hvor man skal gå hen, hvor man skal henvende sig, hvad man skal gøre, siger René Dif i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Linse i nyt tv-program – uden familien

Danmarks største mønsterbryder
René Dif har meget på hjerte, når det kommer til ensomme unge, og det er blevet til sangen ‘Vinterbarn’, som handler om, at man er god nok, som man er.

Manglende selvsikkerhed er ellers ikke, hvad man forbinder med den maskuline stemme fra 90’ernes største hits, men for René handler det om at tro på det – og sig selv – og det er også det vigtigste budskab i ‘Vinterbarn’.

SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-Diddes nye kæreste står frem

- Jeg tør godt selv kalde mig Danmarks største mønsterbryder. Men alle unge har det i sig. Det er bare et spørgsmål om at holde fast og være ligeglad med, hvad andre gør og mener. Det er svært, når man er ung og usikker, men tro på det! Hvis du kan drømme det, så kan du gøre det. At have kontrol med sit eget liv er en sejr. Og man skal aldrig være bange for at bede om hjælp. Det har jeg altid gjort, og det vil jeg altid gøre. Hvis jeg begynder på noget nyt, som for eksempel nu, hvor jeg som 48-årig har taget en kokkeuddannelse, så er jeg jo nødt til at spørge andre, som har erfaring. Og det er de færreste der siger, at de ikke vil hjælpe én, afslutter René Dif.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Jeg drak alkohol hver dag

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-ansat overnattede hos Farrah: Det endte med fyring

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sociale medier kan gøre dig ensom

LÆS OGSÅ: Patrick fortalte verden om sin ensomhed - så fik han 17 nye venner

LÆS OGSÅ: Studerende beder universiteter om hjælp med psykisk pres

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx