Af - 30/06-15 06:20

LISTE: Disse superstjerner tjener mestLISTE: Disse superstjerner tjener mest

Førstepladsen er ingen overraskelse. Men det giver stof til eftertanke, når man ser, hvor langt efter Cristiano Ronaldo er.

Bildstrecke im Grossformat »
- Mayweathers to milliarder kroner smadrer den tidligere rekord for en sportsmand. Den var fra 2008 og havde Tiger Woods' signatur med en indtjening på 765 millioner kroner. Den primære årsag er selvfølgelig kampen den 2. maj mod Manny Pacquiao, der slog alle økonomiske rekorder. - Det kan godt være, at Floyd Mayweather Jr tjente mest på kampen mellem de to kamphaner, men der var så mange penge i kampen, at Pacquiao strøg ind på en andenplads. Sponsoraftaler med blandt andre Nike hjalp også. - Den bedst placerede ikke-bokser på listen er Katy Perry, som primært har tjent en stor del af sine penge ved at tage på verdensturné og optræde ved Super Bowl. - Det kan godt være, at anmeldelserne var lunkne efter One Directions optræden i Horsens tidligere på måneden, men de tidligere 'X Factor'-deltagere formår at skovle penge ind. Det er ikke for sjov, at de regnes som verdens største boyband. - Den populære radio- og tv-vært skovler penge ind. Han har stadig ikke underskrevet en kontrakt for næste år, så mon ikke vi vil se det beløb stige til næste år? - Country-legenden tog på en længe ventet turné, og publikum kvitterede ved at rive billetterne væk fra hylden. Med royalties osv. i puljen har det været et glimrende år for sangeren. - Forfatteren, der blev den første til at sælge én million e-bøger, står bag historierne om 'Alex Cross' og 'Michael Bennett' og har solgt flere end 300 millioner bøger siden debuten i 1976. - Iron Man Robert Downey Jr. slog sin egen indtjeningsrekord med rollerne i 'Avengers: Age of Ultron' og den kommende 'Captain America: Civil War'. - Alle elskede albummet '1989', der gik platin. Masser af streaming oveni hatten og en stribe koncerter senere kunne hun smile ved et kig på bankbogen. I november krævede hun dog sin musik fjernet fra Spotify - det kan i stedet fra i morgen streames hos 'Apple Music'. - Inklusive bonusser tjener Cristiano Ronaldo ifølge Forbes mindst 330 millioner om året i rene lønningskroner. Derudover har han en lukrativ aftale med Nike og sit eget skjorte- og undertøjsmærke CR7.

Ingen over, ingen ved siden af - men en masse langt, langt fra bokseren Floyd Mayweather Jr. på listen over superstjernernes lønninger det seneste år.

Listen går fra juni 2014 til juni 2015.

Som noget nyt har Forbes i år valgt at lade underholdning være underholdning og kombineret sportsstjerner med musikere og skuespillere, og det er der kommet en interessant liste ud af.

Se top-10 i galleriet over artiklen.

Beyoncé og Jay Z vippet af pinden: Det her kendis-par tjener mest
Beyoncé og Jay Z vippet af pinden: Det her kendis-par tjener mest

Medie: Verdens hotteste model siger stop
Medie: Verdens hotteste model siger stop

Top 10: Her er verdens rigeste personer
Top 10: Her er verdens rigeste personer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx