Af - 11/05-15 14:00

Morgan Freeman om cannabis: Jeg spiser, drikker, ryger og sniffer detMorgan Freeman om cannabis: Jeg spiser, drikker, ryger og sniffer det

Den 77-årige skuespiller Morgan Freeman indrømmer, at han har et dagligt forbrug af cannabis på grund af smerter.

storybild

(Billede: Matt Sayles)

Morgan Freeman var for syv år siden involveret i en slem bilulykke, som har forvoldt ham smerter i kroppen lige siden. Hvordan dulmer ham dem? Med cannabis. Det fortæller han i et interview med The Daily Beast.

Under uheldet blev hans venstre skulder, arm og albue knust, og det tog lægerne fire timer af operere skuespilleren for at redde hans nerver. Han kan i dag stadig ikke fået fuld førlighed tilbage i sin venstre hånd.

Helt nabolag gjort skæve efter kæmpe cannabis-afbrænding
Helt nabolag gjort skæve efter kæmpe cannabis-afbrænding

Men cannabis har altså hjulpet skuespilleren med at slippe af med de mange smerter, som også er fulgt med. Det er dog ikke derfor, han er startet med at tage stoffet i sin tid.

"Mine første kone fik mig til at kunne lide det for mange år siden," siger han til The Daily Beast.

"Hvordan tager jeg det? Alle måder det kommer på. Jeg spiser det, drikker det, ryger, det og sniffer det," siger Morgan Freeman om cannabis.

Han ser gerne, at det bliver legaliseret, fordi der er så mange, der bruger det som smertestillende medicin, når andre ting ikke hjælper. Det, som han har oplevet på egen krop.

Apps lærer dig at blive god til at ryge og dyrke hash
Apps lærer dig at blive god til at ryge og dyrke hash

Medicinsk cannabis er allerede lovligt i 23 amerikanske stater og i lande som Holland og Israel. Det er ikke ulovligt at besidde cannabis i for eksempel Uruguay og Portugal .

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx