Af - 10/02-14 17:00

Filmkritiker: LaBeouf er et fjolsFilmkritiker: LaBeouf er et fjols

Informations filmkritiker Christian Monggaard er ikke begejstret for Shia LaBeoufs opførsel.

storybild

Shia Labeouf møder fotograferne inden pressemødet ved Berlinalen for Lars von Triers premiere på den lange udgave af filmen 'Nymphomaniac'. (Billede: Polfoto)

Selv om Informations filmkritiker Christian Monggaard har respekt for Shia LaBeouf som skuespiller, er han ikke overbevist om gyldigheden af skuespillerens 'kunstprojekt':

Hvad foregår der i hovedet på Shia LaBeouf?
Hvad foregår der i hovedet på Shia LaBeouf?

- Det hele starter med, at det bliver opdaget, at hans kortfilm er plagiat. Efterfølgende plagierer han så en undskyldning, og så fortæller han, at det er en kunstnerisk proces. Det lyder søgt. Min tolkning er, at han har begået en ordentlig brøler. Han er fanget med fingrene i kagedåsen.

Christian Monggaard anerkender dog, at der kan være tale om et aparte kunstprojekt fra Shia Labeoufs side. Men i så fald er det ifølge filmkritikeren forfejlet, og den holdning tror han også, at Lars von Trier deler.

Stjernerne elsker Lars Von Trier
Stjernerne elsker Lars Von Trier

- Det er en form for humor, som Trier også har, men han er betydelig mere original. Jeg tror, det irriterer ham. Det kan sagtens være, at det viser sig, at opførslen er et led i et kunstprojekt, men i så fald er det uoriginalt og uopfindsomt. Han er er fjols. Det hele virker ubegavet og studentikost. Der er ingen bund i det. Hvis han havde markeret sig som en stor skuespiller, var det mere interessant, siger Christian Monggaard.

LÆS OGSÅ: Trier provokerer ved Berlinalen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se videoen: Fagboss i voldsomt...
bt.dk
Skole forbød eleverne at fejre blå...
bt.dk
Taxa-firma leder efter kunde: Kender...
bt.dk
Her er sidste deltager i 'Toppen af...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx