Af Joy Fryd Larsen - 01/02-18 12:06

Overrasket? Nu afsløres årets anden hemmelige gæst i 'Paradise Hotel'Overrasket? Nu afsløres årets anden hemmelige gæst i 'Paradise Hotel'

Den står på både gys og glædelige gensyn, når årets 10 paradisoer opdager, at to hemmelige gæster ligeledes checker ind på 'Paradise Hotel'.

Lenny tjekker ind på Paradise Hotel

Den står på både gys og glædelige gensyn, når årets ti paradisoer opdager, at to hemmelige gæster ligeledes checker ind på 'Paradise Hotel'. Den ene, bloggeren Fie Laursen, blev afsløret i november. Den anden afsløres i dag.

Der er ingen ringere end Lenny Pihl Christensen, der tidligere har deltaget i det populære realityprogram. Sidste gang var i sæson 13 - og dermed den seneste af slagsen - hvor han og Philip May tilsammen udgjorde et af programmets mest mindeværdige makkerpar.

Lennys hemmelige plan, der skal føre ham til finalen, er blandt andet at lade de andre drikke sig fulde, så han kan lytte efter, hvad de taler om - og håber på, at de taler over sig:

»Jeg tror både, at det er en fordel og en ulempe, at folk ved, hvem jeg er, i forvejen. De har set den her sæson, som jeg har været med i jo - eller - det håber jeg, for ellers får de det svært derinde,« fortæller Lenny i et interview, som du kan se i sin fulde længde øverst i artiklen.

Både Lenny og Fie Laursen er klar til kamp.

»Jeg er pisse fucking ligeglad med, hvem jeg står overfor: Det kan være min allerbedste ven, min Paradise-kæreste; jeg er kommet for at fyre kuglen i jorden. Jeg vil gerne høre, hvordan lyden klinger, når man lige får 500.000,« sagde den 21-årige blogger tilbage i november.

HER kan du tjekke alle de andre deltagere fra den kommende sæson ud.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bokseverdenen i sorg: Manden bag...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Otte år gammel artikel kommer...
bt.dk
Rasende megastjernes mand efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx