Af - 02/03-17 20:55; Opdateret: 02/03-17 21:23

Smykkedesigner afslører: Det står der i Geggos ringSmykkedesigner afslører: Det står der i Geggos ring

Den kendte smykkedesigner Mai Manniche afslører nu, hvad der står i Geggos forlovelsesring.

Bildstrecke im Grossformat »

Stephanie 'Geggo' Christiansen fra 'Familien fra Bryggen' blev under en ferie forlovet med sin kæreste Cengiz Mads Salvarli, efter han for rullende tv-kameraer gik på knæ foran sin udkårne. Nu afslører smykkedesigneren bag Geggos nye forlovelsesring, Mai Manniche, hvilken personlig besked Cengiz fik indgraveret i den.

Det gjorde Mai Manniche i en live-video på Facebook torsdag eftermiddag.

Cengiz Mads Salvarli var selv inde og udvælge den smukke ring, sammen med sin berømte svigermor Linse, i Mai Manniches butik i København. Valget faldt på en ring af 18 karat rødguld med en diamant på lidt over 1 karat, fortalte Mai Manniche i livevideoen.

På ringens inderside står der: 'Skat, du er for lækker'. Det afslører Mai Manniche i videoen.

Stephanie 'Geggo' Christiansen har tidligere vist sine mange følgere på de sociale medier et billede af sin flotte, nye ring.

I sidste uges afsnit af 'Familien fra Bryggen' fortalte Cengiz sin svigermor, at han ville fri til Geggo. Det gjorde Linse Kessler lykkelig, og de to aftalte, at han skulle finde en helt særlig ring at overraske Geggo med. Og overrasket - det blev hun.

Da Cengiz tog ringen frem og gik på knæ under ferien i Thailand, brød han egentlig et løfte om, at det ikke ville ske for rullende tv-kameraer. Men det tilgav Geggo ham hurtigt.

- Han tog virkelig røven på mig. Jeg havde egentlig sagt til Cengiz, at han aldrig nogensinde måtte fri til mig på kamera, hvis han en dag skulle få lyst til at fri. Men det var han fuldstændigt ligeglad med, sagde Geggo til Ekstra Bladet.

Hun ville dengang ikke komme med detaljer om det store øjeblik, men fortalte at 'Familien fra Bryggens' trofaste seere har meget at glæde sig til, når det bliver vist på tv.

- Men jeg kan afsløre, at han er den vildeste romantiker – og meget mere end man umiddelbart skulle tro, sagde hun om frieriet, som det tog Cengiz et halvt år at planlægge.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sofie Linde deler første billede,...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx